Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/09/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


SVS SoundPath Wirelsess, για ηχεία χωρίς καλώδια.




SVS SoundPath Wirelsess, για ηχεία χωρίς καλώδια.
2018/09/21, [δ.τ.]

Το SoundPath Wireless Audio Adapter της SVS μειώνει σε σημείο εξαφάνισης την ακαταστασία των καλωδίων που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση του subwoofer χωρίς να κάνει θυσίες στην ποιότητα του ήχου, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα μετατροπής των ενεργών ηχείων σε ασύρματα. Η μετάδοση μπορεί να γίνει σε subwoofer, ηχεία, ενισχυτές και κάθε άλλη συσκευή που διαθέτει εισόδους στάθμης line, με ήχο πλήρους φάσματος σε απόσταση έως 20 μέτρα και σε ποιότητα CD και σχεδόν ανύπαρκτη καθυστέρηση (latency), αναφέρει η εταιρία.
Κάθε κιτ περιέχει πομπό και δέκτη και περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο καλωδίων για τη σύνδεσή του στο υπόλοιπο σύστημα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται, επίσης, και αυτοκόλλητο διπλής όψης για την απόκρυψη του πομπού και του δέκτη στην πλάτη των συσκευών.
Με βάση τα χαρακτηριστικά που δίνει η εταιρία, το Wireless Audio Adapter Kit διαθέτει εκτεταμένη απόκριση συχνοτήτων (5Hz–24KHz ±1.5dB), επίδοση η οποία το καθιστά ιδανικό εκεί που χρειάζεται ασύρματη μετάδοση σημάτων πολύ χαμηλών συχνοτήτων (subwoofer) ενώ δεν επιφέρει καμία συμπίεση στα άκρα όπως συνέβαινε έως τώρα με τους τυπικούς ασύρματους αναμεταδότες. Το latency κρατιέται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα για το είδος (κάτω από 25,5ms) ενώ η ποιότητα της μετάδοσης φτάνει και ξεπερνά εκείνη της ποιότητας του CD (16bit/48KHz). H σύνδεση είναι Plug n' Play, καθώς χρησιμοποιείται η συχνότητα των 2,4GHz. Απλώς συνδέεται στην πρίζα και η επικοινωνία μεταξύ πομπού και δέκτη γίνεται πατώντας το πλήκτρο pair, μόνο την πρώτη φορά.
Το κιτ ασύρματης μετάδοσης ήχου της SVS είναι ήδη διαθέσιμο από την Ultimate Audio, όπου και υπάρχει η δυνατότητα επίδειξης/δοκιμής. Η τιμή του είναι €129,- (λιανική με ΦΠΑ).

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, http://www.ultimateaudio.gr/, https://www.svsound.com/