Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/09/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Προσπάθεια για ασύρματο audiophile ηχείο από την Triangle.




Προσπάθεια για ασύρματο audiophile ηχείο από την Triangle.
2018/06/05, [δ.τ.]

Για την ακρίβεια, οι Γάλλοι, με τη σειρά Sensa, προσπαθούν να κατεβάσουν την τεχνογνωσία που απέκτησαν από την σχεδίαση του Elara σε μια χαμηλότερη κατηγορία τιμής, χτυπώντας μια αγορά που δεν φαίνεται να πολυενδιαφέρεται για την καλή ποιότητα στον ήχο. Η συνταγή που ακολουθείται στην περίπτωση είναι κλασική. Η σειρά περιλαμβάνει δύο μοντέλα, το SN01A και το SN03A, αμφότερα δίδρομα με τουίτερ μεταξωτού θόλου μίας ίντσας και γούφερ 100 και 130 χιλιοστών αντιστοίχως, σε καμπίνες με φόρτιση bass reflex με την οπή εκτόνωσης στο πίσω μέρος. To ενεργό κομμάτι του κάθε ηχείου βασίζεται σε έναν διακοπτικό ενισχυτή με ισχύ 2x40W (SN01A) και 2x50W (SN03A) ο οποίος οδηγεί τα μεγάφωνα μέσω παθητικού φίλτρου.
Οι δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνουν ψηφιακή είσοδο (Toslink), αναλογική είσοδο (RCA και TRS 3.5mm), είσοδο phono καθώς και δέκτη Bluetooth, ο οποίος υποστηρίζει aptX. Ο χρήστης έχει, επίσης, στην διάθεσή του και έξοδο για ενεργό υπογούφερ.
Τα ηχεία συνοδεύονται από τηλεχειριστήριο (για την ρύθμιση της στάθμης και την επιλογή εισόδων) και αναμένεται να στοιχίζουν στην περιοχή των €350, για το μικρότερο μοντέλο SN01A, και των €400, για το μεγαλύτερο, SN03A.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, http://www.orpheusaudio.gr/, http://www.triangle-fr.com/