Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 01/03/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα καλώδια της Van Damme στην ελληνική αγορά.


Τα καλώδια της Van Damme στην ελληνική αγορά.
2018/02/15, [δ.τ.]

Η Van Damme είναι εταιρία κατασκευής καλωδίων για πολλές εφαρμογές, με αρκετά ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία αφορούν τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικιακά συστήματα ήχου. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε η αντιπροσώπευσή της στην ελληνική αγορά από την Starnet. Ο κατάλογος προϊόντων της Van Damme περιλαμβάνει καλώδια -μεταξύ άλλων- για βιομηχανικές, ναυτικές και ιατρικές εφαρμογές αλλά, βεβαίως, αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα προϊόντα που που είναι διαθέσιμα (και κατάλληλα) για εφαρμογές στον χώρο του ήχου και της εικόνας.
Σε ότι αφορά το pro audio, η Van Damme προσφέρει σειρές καλωδίων για μικρόφωνα και μουσικά όργανα, καλώδια για μεταφορά πολλών καναλιών ταυτόχρονα (τόσο για ψηφιακά -κατά AES/EBU 110Ω- όσο και για αναλογικά σήματα) και καλώδια για μόνιμες εγκαταστάσεις (εσωτερικές καλωδιώσεις σε χώρους ή και ρακ, με αγωγούς twisted pair και ισχυρή θωράκιση). Προϊόντα που ξεχωρίζουν εδώ είναι τα “Tour Grade” καλώδια σύνδεσης μικροφώνων (κατάλληλα για εφαρμογές σε περιβάλλον με υψηλά επίπεδα ηλεκτρικών θορύβων), το υβριδικό Ambicore (γραμμή μεταφοράς AES/EBU και τάσης τροφοδοσίας, ιδανικό για χρήση με ενεργά ηχεία) και η σειρά “Silver Session Grade” η οποία περιλαμβάνει ομοαξονικά καλώδια σύνδεσης μουσικών οργάνων σε ενισχυτές, σε τρία διαφορετικά επίπεδα χωρητικότητας, ώστε ο χρήστης να επιλέγει αυτό που του προσφέρει την αποκοπή στην περιοχή των υψηλών συχνοτήτων που επιθυμεί.
Πολλά από τα καλώδια της σειράς για επαγγελματικές εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο σπίτι, αλλά η Van Damme προσφέρει και ειδικές λύσεις για εσωτερικές οικιακές εγκαταστάσεις (με δυνατότητα μεταφοράς πολλών καναλιών και αντιπυρικά χαρακτηριστικά), καλώδια μεταφοράς σημάτων video καθώς και την ειδική σειρά “Hi-Fi”, την IP-LCOFC, η οποία περιλαμβάνει πέντε μοντέλα καλωδίων ηχείων (με διάμετρο από 0.75mm μέχρι 6mm) και ένα μοντέλο interconnect σε μορφή ζεύγους, με αγωγούς από χαλκό υψηλής καθαρότητας, ελεύθερο οξυγόνου, το οποίο διατίθεται με το μέτρο αλλά και έτοιμο προς χρήση, σε μήκος ενός μέτρου, τερματισμένο με επίχρυσα βύσματα RCA Neutrik Rean και ασημοκόλληση. Για τον τερματισμό των καλωδίων για ηχεία, η Van Damme διαθέτει, επίσης, επίχρυσα δίχαλα και βύσματα τύπου μπανάνα.
H Starnet, η οποία αντιπροσωπεύει τα καλώδια της Van Damme στην ελληνική αγορά, έχει πολυετή εμπειρία στη σχεδίαση/υλοποίηση δικτύων Data/Voice και με παράλληλη εισαγωγική και εμπορική δραστηριότητα σε ειδικά καλώδια και υλικά δομημένης καλωδίωσης, racks κ.λπ. Επικοινωνήστε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες.

info: Starnet, τηλ.: 210-3417995, http://starnet-gr.com, http://www.van-damme.com/