Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 07/10/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Avantgarde στην ελληνική αγορά από την Audio Soul Ultra.


Η Avantgarde στην ελληνική αγορά από την Audio Soul Ultra.
2019/09/11, [δ.τ.]

Η Audio Soul Ultra ανακοίνωσε, με σχετικό δελτίο τύπου, ότι ανέλαβε την αντιπροσώπευση της Avantgarde για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρία του Holger Fromme είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ηχείων χοάνης στον κόσμο και προσφέρει, αυτήν την στιγμή, μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα που θα ικανοποιήσει κάθε φίλο του είδους!
Η Avantgarde διαθέτει τέσσερις σειρές ηχείων, την εισαγωγική Zero, την Uno, την Duo και την κορυφαία Trio, μια σειρά υπογούφερ καθώς και μια σειρά ηλεκτρονικών με κωδικό XA, η οποία περιλαμβάνει ολοκληρωμένο ενισχυτή, προενισχυτή και τελικό ενισχυτή.
O Fromme (με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε πριν από αρκετά χρόνια, συμπαθεί -εκτός από τις χοάνες- ιδιαίτερα τις ενεργές σχεδιάσεις και έτσι όλα του τα ηχεία έχουν, τουλάχιστον, ενεργό κλάδο για τις χαμηλές συχνότητες (το Trio βασίζεται προαιρετικώς σε ενεργά sub), ενώ πολλά μοντέλα βασίζονται σε ψηφιακή επεξεργασία για τον έλεγχο των πολύ χαμηλών συχνοτήτων.
Για περισσότερες πληροφορίες και για δυνατότητα ακρόασης των διαθέσιμων μοντέλων, μπορείτε να επικοινωνείτε με την αντιπροσωπεία στην ελληνική αγορά, Audio Soul Ultra.