Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 21/11/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Έρχεται το Black Box Audio Video Show (και όχι μόνο...)

Έρχεται το Black Box Audio Video Show (και όχι μόνο...)
2019/11/21, [δ.τ.]

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση για το BLACK BOX Audio Video Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Intercontinental, στις 21 και 22 Μαρτίου 2020 και θα έχει ως στόχο να επανακαθορίσει την ιδέα του σόου υψηλής πιστότητας.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, “Στo BLACK BOX Audio Video Show η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη, ο ήχος σε κατακλύζει, οι εικόνες σε μαγνητίζουν. Μια έκθεση που προϊδεάζει τους επισκέπτες πως δεν μοιάζει με καμία άλλη, τους καλεί να συμμετέχουν μαζί με τους εκθέτες σε μια pop-up wonderland ήχου και εικόνας με πρωτόγνωρη ένταση." Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο επισκέπτης θα ακούσει και θα δει Hi-End εταιρείες ήχου, Hi-Fi ηχοσυστήματα, τηλεοράσεις 8Κ, βιντεοπροβολείς τελευταίας τεχνολογίας, ακουστικά, βινύλια και gadgets. Παράλληλα, το Black Box Audio Video Show θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, happenings, events και μουσικά δρώμενα.
Οι άνθρωποι του Black Box έχουν ως στόχο να συστήσουν τα συστήματα ήχου και εικόνας υψηλών επιδόσεων σε ένα ευρύτερο κοινό. Έτσι η διοργάνωση θα επικοινωνηθεί στο καταναλωτικό κοινό με τη μορφή έντυπων διαφημίσεων σε Κυριακάτικες και Free-Press εφημερίδες, σε στάσεις λεωφορείων, σε ιστοσελίδες με ειδησεογραφικό περιεχόμενο, σε αφίσες που θα αναρτηθούν σε διάφορα καταστήματα (μουσικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος με μεγάλη επισκεψιμότητα) σε ραδιόφωνα μουσικά αλλά και ειδησεογραφικά και σε μουσικά περιοδικά του εξωτερικού, οπότε περιμένουμε το σχετικό hype να είναι αρκούντως υψηλό.
Παράλληλα με το show, θα κυκλοφορήσει και το πρώτο τεύχος του νέου Black Box Audio Video Magazine, ενός περιοδικού που θα έχει στη θεματολογία του παρουσιάσεις νέων προϊόντων ήχου, εικόνας, βιντεοπροβολείς, τεχνικές παρουσιάσεις και κριτική δίσκων μουσικής. Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια από καταξιωμένους συντάκτες του χώρου η οποία θα χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και συνέπεια, όπως αναφέρουν οι συντελεστές του. Στο BLACK BOX Audio Video Show θα υπάρχει γενική είσοδος για τους επισκέπτες, η οποία θα στοιχίζει €5,- και θα ισχύει και για τις δύο ημέρες του Show.

info: Black Box Audio Video Show, τηλ.: 216-809.2969, https://www.blackboxshow.com/