Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/12/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Black Box: Ζητούνται συντάκτες τεχνολογίας.

Black Box: Ζητούνται συντάκτες τεχνολογίας.
2019/12/01, [δ.τ.]

Αν σας ενδιαφέρει η τεχνολογία του audio και θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στον χώρο του ειδικού τύπου αυτή είναι μια καλή ευκαιρία: Το Black Box αναζητεί νέους ανθρώπους, που ενδιαφέρονται για τον καλό ήχο και είναι πρόθυμοι να αφιερώσουν κάποιες ώρες στον ρόλο του συντάκτη. Διαβάστε την σχετική αγγελία και πράξτε αναλόγως:

Ζητούνται συντάκτες τεχνολογίας με εξειδίκευση στον χώρο των συσκευών ήχου και των συστημάτων οικιακής διασκέδασης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν βασικές τεχνικές γνώσεις (σχετικές σπουδές θα ληφθούν υπόψιν), να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις της βιομηχανίας και της αγοράς, να μπορούν να γράφουν σε σωστά ελληνικά και να έχουν κέφι για συστηματική εμπλοκή και απασχόληση με τον απαιτητικό χώρο των εξειδικευμένων μέσων ενημέρωσης.
Στα καθήκοντα αυτών που θα επιλεγούν περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η οργάνωση και η πραγματοποίηση δοκιμών, η συγγραφή σχετικών κειμένων, η παρουσίαση νέων προϊόντων και τεχνολογιών και η δημιουργική συμμετοχή σε μια εξειδικευμένη και εκπαιδευμένη συντακτική ομάδα.
Για την συμμετοχή στην διαδικασία επιλογής, μπορείτε να στείλετε βιογραφικό σημείωμα σε ηλεκτρονική μορφή στην διεύθυνση info@blackboxshow.gr με θέμα: Black Box | Αγγελία Συντακτών Τεχνολογίας.

info: Black Box, τηλ.: 216-809.2969, https://www.blackboxshow.com/