Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 31/10/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Διαγωνισμός Cambridge Audio: Ταξιδέψτε στο Λονδίνο!

Διαγωνισμός Cambridge Audio: Ταξιδέψτε στο Λονδίνο!
2019/10/30, [δ.τ.]

Η WaveMotion, ο επίσημος διανομέας για τα προϊόντα της Cambridge Audio στην Ελλάδα, με την ευκαιρία της εισόδου της στην ελληνική αγορά, διοργανώνει έναν διαγωνισμό για τους αγοραστές των προϊόντων Cambridge Audio. Με οποιαδήποτε αγορά προϊόντος της εταιρίας από επίσημο μεταπωλητή, δίνεται η ευκαιρία για συμμετοχή στην κλήρωση για ένα τριήμερο ταξίδι στο Λονδίνο!
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η Cambridge Audio, μια εταιρία η οποία δημιουργεί προϊόντα που είναι ταυτισμένα με τον βρετανικό ήχο, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους fans της, να ζήσουν από κοντά, την απόλυτη Βρετανική εμπειρία. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου 2019 και θα λήξει στις 12 Ιανουαρίου 2020. Για να πληροί κάποιος τις προϋποθέσεις συμμετοχής, θα πρέπει αγοράσει προϊόν Cambridge Audio από επίσημο μεταπωλητή, κατά την διάρκεια της προωθητικής περιόδου και να εισέλθει στην ειδική ιστοσελίδα, για να συμπληρώσει τα στοιχεία του (όνομα, τηλέφωνο, email, τον τύπο του προϊόντος που αγόρασε και το κατάστημα από όπου έκανε την αγορά.
Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε όλες τις έγκυρες συμμετοχές και το δώρο τους περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση, από και προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου και διαμονή σε ξενοδοχείο στο κέντρο για 3 βράδια.
Επιπλέον, ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα κεντρικά της Cambridge Audio, σε ένα από τα πιο κεντρικά μέρη της πόλης, δίπλα ακριβώς από την γέφυρα του Λονδίνου.