Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/07/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Προενισχυτής phono από την Chord Electronics.

Προενισχυτής phono από την Chord Electronics.
2019/05/23, [εταιρικό website]

Ονομάζεται Huei και είναι ο καινούριος προενισχυτής για φωνογραφικές κεφαλές της Chord Electronics. Πρόκειται για μια κόμπακτ σε διαστάσεις κατασκευή, στην γνωστή ποιότητα και αισθητική της βρετανικής εταιρίας, η οποία προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο φίλος του βινυλίου στο θέμα της προενίσχυσης.
Όσοι παρακολουθούν την Chord θα αναγνωρίσουν στην εμφάνιση του Huei την γνωστή προσέγγιση της εταιρίας: Σασί στην λογική του DAC Qutest, κατασκευασμένο από μονοκόμματο αλουμίνιο, χρωματικώς κωδικοποιημένοι, φωτιζόμενοι, σφαιρικοί διακόπτες για τις διάφορες δυνατότητες και το διαχρονικό “παράθυρο” στο μέσον της οριζόντιας επιφάνειας, μέσω του οποίου αποκαλύπτεται το κύκλωμα της συσκευής.
Ο προενισχυτής είναι κατάλληλος για χρήση με κεφαλές κινητού μαγνήτη (MM) και κινητού πηνίου (MC) και προσφέρει δυνατότητα επιλογής του κέρδους μεταξύ τριών τιμών (60, 65 και 70dB), δυνατότητα ρύθμισης της αντίστασης και της χωρητικότητας της εισόδου μεταξύ 30Ω-47kΩ και 50-150pF αντιστοίχως, ενώ ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει και φίλτρο καταστολής των υποηχητικών συχνοτήτων (50Hz, -24dB/oct.) για την μείωση των θορύβων που προέρχονται από το πλατό. Όλες οι λειτουργίες του προενισχυτή ελέγχονται από μικροεπεξεργαστή.
Η έξοδος του προενισχυτή είναι διαθέσιμη σε single ended (RCA) και balanced (XLR) μορφή και το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει η ίδια η Chord, η ακρίβεια αποέμφασης RIAA είναι ±0.1dB.

info: Audio Design, τηλ.: 210-645.9608, http://audiodesign.com.gr/, Κύπρος: https://cosmo-tech.info/, http://www.chordelectronics.co.uk/