Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 08/07/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Gold Note DS-10: DAC/Streamer και προενισχυτής/ενισχυτής ακουστικών.

Gold Note DS-10: DAC/Streamer και αναλογικός προενισχυτής/ενισχυτής ακουστικών.
2019/06/12, [εταιρικό website]

Προσφέροντας, στην πραγματικότητα, όλες τις δυνατότητες που θα μπορούσε να αναζητήσει ο σύγχρονος audiophile από ένα hub, το DS-10 της Gold Note είναι μια συσκευή που θα εκτοξεύσει την λειτουργικότητα ενός συμβατικού συστήματος και -πιθανώς- θα αλλάξει τον τρόπο βιώνει τις μουσικές του εμπειρίες. Αυτό μπορεί να ακούγεται, αρχικώς, ως μια υπερβολή, αλλά οι Ιταλοί φαίνεται ότι έχουν σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη συσκευή ακολουθώντας τις τάσεις τις αγοράς και προσαρμόζοντάς τις στις απόψεις τους περί ποιότητας.
Το κομμάτι του μετατροπέα d/a μπορεί να διαχειριστεί σήματα με bitrate μέχρι 32/384 (PCM) και DSD128 (DSD) μέσα από ένα πλήρες πακέτο ψηφιακών εισόδων το οποίο περιλαμβάνει συμβατικές εισόδους (ομοαξονική, οπτική και AES/EBU), θύρα USB-B για σύνδεση με υπολογιστή και θύρα USB-Α για σύνδεση εξωτερικών αποθηκευτικών μέσων (FAT32/NTFS). Η σύνδεση με το οικιακό δίκτυο μπορεί να γίνει είτε ενσύρματα (Ethernet) είτε ασύρματα (Wi-Fi) ενώ υπάρχει και δυνατότητα ad-hoc streaming μέσω Bluetooth 5.0. Η συσκευή μπορεί να διαχειριστεί streams από τις περισσότερες online υπηρεσίες (όπως είναι οι Tidal, Qobuz, Spotify, Deezer και V-Tuner) και ο έλεγχός της μπορεί να γίνει είτε από συμβατικό τηλεχειριστήριο, είτε από την ειδική εφαρμογή (συμβατή με συσκευές iOS και Android), είτε απευθείας από την πρόσοψη με την βοήθεια ενός jog dial και μιας έγχρωμης οθόνης TFT, 2.8 ιντσών.
Το αναλογικό στάδιο της συσκευής περιλαμβάνει έναν πλήρως αναλογικό προενισχυτή (ο οποίος μπορεί να παρακαμφθεί, αν ο χρήστης το επιθυμεί), χρησιμοποιεί αναλογικό στάδιο ρύθμισης της στάθμης (για όλες τις πηγές) και περιλαμβάνει έναν ενισχυτή ακουστικών με ρυθμιζόμενη ευαισθησία και έξοδο TRS 6.3mm. Η έξοδος του προενισχυτή είναι single ended και balanced . Ατυχώς, ο DS-10 δεν περιλαμβάνει μία ή περισσότερες αναλογικές εισόδους.
Η αισθητική και η ποιότητα κατασκευής είναι η γνωστή της Gold Note, με περίβλημα από μασίφ αλουμίνιο, το οποίο είναι διαθέσιμο σε μαύρο, ασημί ή υπόχρυσο φινίρισμα.

info: Nexus Acoustics, τηλ.: 210-983.0207, http://www.nexusacoustics.com/, http://www.goldnote.it/