Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 27/05/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


H390: Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Hegel.


H390: Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Hegel.
2019/05/20, [δ.τ.]

Έκανε την εμφάνισή του στο εφετινό High End Show στο Μόναχο, είναι ο αντικαταστάτης του H360 και περιλαμβάνει αυξημένες ψηφιακές δυνατότητες. Ο λόγος για τον H390, έναν μεγάλο ολοκληρωμένο της Hegel, ο οποίος τοποθετείται μεταξύ του Η190 και του H590 και αναμένεται στην ελληνική αγορά στο τέλος Αυγούστου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες, ο νέος ενισχυτής βασίζεται στα γνωστά αρθρώματα SoundEngine της εταιρίας και θα αποδίδει 250W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω από ένα στάδιο ισχύος σε τάξη ΑΒ, με πολύ χαμηλή αντίσταση εξόδου (και συντελεστή απόσβεσης που ξεπερνά το 4.000, όπως αναφέρει η εταιρία), δίνοντας υποσχέσεις για πολύ καλές δυνατότητες οδήγησης δύστροπων ηχείων).
Οι δυνατότητες σύνδεσης που προσφέρονται περιλαμβάνουν τρεις αναλογικές εισόδους (μια balanced και δύο single ended), τέσσερις συμβατικές ψηφιακές (τρεις οπτικές και μια ομοαξονική με βύσμα BNC) καθώς και θύρα USB (η οποία ανεβαίνει μέχρι DSD128). Ο μετατροπέας D/Α που ενσωματώνει ο H390 βασίζεται στην δουλειά που έχει κάνει η Hegel για το CD player Mohican και υποστηρίζει κωδικοποίηση MQA.
Εκτός από την σύνδεση συμβατικών πηγών και την δυνατότητα streaming από υπολογιστή μέσω της θύρας USB, ο ενισχυτής μπορεί να συνδεθεί ενσύρματα (μέσω Ethernet) και με το οικιακό δίκτυο, δίνοντας πρόσβαση σε πόρους συμβατούς με UPnP και DLNA. Η Hegel ανέφερε ότι ο H390 θα είναι Roon Ready από το Φθινόπωρο, μέσω μιας αναβάθμισης στο firmware.

info: Stepcom, τηλ.: 210-960.5365, http://www.stepcom.gr/, http://www.hegel.com/