Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 10/06/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ακροάσεις Vitus Audio και Auralic στην Ηχοεπιλογή.

Ακροάσεις Vitus Audio και Auralic στην Ηχοεπιλογή.
2019/04/20, [δ.τ.]

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση, από πρώτο χέρι, του ήχου που προσφέρουν οι συσκευές του Ole Vitus και της Auralic, θα πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμά σας μια επίσκεψη στην Ηχοεπιλογή, όπου θα βρείτε στημένα το CD player SCD-025 και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή SIA-025 καθώς και το streamer Aries G2 σε ένα σύστημα που αξίζει να ακούσετε.
Σε ό,τι αφορά τις συσκευές της Vitus, το SCD-025 ανήκει στην μεσαία σειρά συσκευών Signature και είναι η πρόταση της εταιρίας για μια κορυφαία ψηφιακή πηγή, συμβατή με CD και SA-CD, η οποία, ωστόσο, μπορεί να διαχειριστεί και σήματα από άλλες πηγές, αφού διαθέτει ψηφιακές εισόδους και θύρα USB, μέσω της οποίας ανεβαίνει μέχρι τα 32/384 και DSD128.
Στην ίδια σειρά ανήκει και ο ολοκληρωμένος ενισχυτής SIA-025. Πρόκειται για μια συσκευή η οποία διαθέτει τελικό στάδιο που βασίζεται στον κορυφαίο μονομπλόκ SM-010 της Vitus και αποδίδει 25W ανά κανάλι σε τάξη Α και 150W σε τάξη ΑΒ. Περιλαμβάνει βηματικό εξασθενητή στάθμης ελεγχόμενο από ηλεκτρονόμους και προσφέρει 5 εισόδους (single ended και balanced).
Το σύστημα συμπληρώνεται από το κορυφαίο streamer της σειράς Aries της Auralic. Βασίζεται στην νέα πλατφόρμα Tesla G2 και στο λογισμικό διαχείρισης Lightning DS, τα οποία έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρία, μπορεί να πραγματοποιήσει ενσύρματο και ασύρματο streaming από διαδικτυακές υπηρεσίες και πόρους του οικιακού δικτύου, μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικά μέσα αποθήκευσης και διαθέτει ένα πλήρες πακέτο ψηφιακών εξόδων (ομοαξονική, AES/EBU. Toslink και θύρα USB). Μπορεί να υποστηρίξει sample rates μέχρι 32/384 και DSD256.
Για την σύνδεση των συσκευών χρησιμοποιούνται καλώδια της Signal Projects (Hydra XLR), της Harmonix (HS101 SLC για τα ηχεία και HDG-X10 ψηφιακό, ομοαξονικό) και της Audioquest (Diamond USB).
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους της Ηχοεπιλογής.

info: ΗχοΕπιλογή, τηλ.: 210-685.0007, https://www.ihoepilogi.gr/, http://www.vitusaudio.com/, https://us.auralic.com/