Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 13/09/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τελική ευθεία για την iNTERLiNKED EXPO 2019.


Τελική ευθεία για την iNTERLiNKED EXPO 2019.
2019/09/06, [δ.τ.]

Οι εργασίες της διοργάνωσης του event που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου – 1 & 2 Δεκεμβρίου 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Η φετινή iNTERLiNKED επιδιώκει να θέσει τα θεμέλια, προκειμένου να παγιωθεί ως η μεγάλη έκθεση ψηφιακών τεχνολογιών, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η διοργάνωση, με αφορμή το διευρυμένο εκθεσιακό concept (Audio – Visual – Lighting, Integration, digital signage, broadcast media, smart building κλπ και τη δικτύωσή και τον έλεγχό τους τους μέσω IT), έχει επικεντρωθεί στην επικοινωνία της έκθεσης σε κοινό και εκθέτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εισπράττοντας θετική αποδοχή για την ανάγκη υλοποίησης μιας τέτοιας διοργάνωσης στον Ελλαδικό χώρο. Ιδιαίτερα θετικά σχόλια έχει αποσπάσει και η μεταφορά της έκθεσης σε νέα ημερομηνία, με τα στελέχη του κλάδου να αναγνωρίζουν ότι αυτή είναι καταλληλότερη, καθώς αυτή την περίοδο αρκετές εταιρίες αλλά και επαγγελματικοί χώροι (εστίασης, φιλοξενίας, venues, clubs, bar κλπ) βρίσκονται συνήθως σε αναζήτηση λύσεων και τεχνολογικού εξοπλισμού για την επερχόμενη σεζόν.
Το φετινό αμιγώς b2b χαρακτήρα της έκθεσης υποστηρίζει και η προσθήκη μιας καθημερινής (Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου), όπως είθισται να συμβαίνει στις εκθέσεις που απευθύνονται σε κοινό που περιλαμβάνει επαγγελματίες.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις της iNTERLiNKED θα περιλαμβάνουν το κύριο διήμερο συνέδριο στο οποίο θα συμμετάσχουν Έλληνες και ξένοι ομιλητές και θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες τεχνολογικές και προϊοντικές εξελίξεις σε όλους τους βασικούς εκθεσιακούς τομείς. Θα πραγματοποιηθούν επίσης workshops και σεμινάρια που θα διοργανωθούν από τις συμμετέχουσες εταιρίες καθώς και επιδείξεις και hands-on.
Μπορείτε να εκδώσετε το δωρεάν εισιτήριο εισόδου στην έκθεση ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.
Ολες τις απαραίτητες πληροφορίες για την έκθεση iNTERLiNKED Southeastern Europe (στα Ελληνικά και στα Αγγλικά) μπορείτε να τις βρείτε στο site της έκθεσης