Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 01/04/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Σύστημα ασύρματων ηχείων από την McIntosh.


Σύστημα ασύρματων ηχείων από την McIntosh.
2019/02/14, [δ.τ.]

Το RS200 είναι το νέο ασύρματο ηχείο του γνωστού κατασκευαστή, σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει άψογα στο lifestyle και την αισθητική του σύγχρονου χρήστη, ενώ προσφέρει ασύρματο streaming από φορητές συσκευές και πόρους του οικιακού δικτύου καθώς, επίσης, και συμβατικές συνδέσεις.
Η συνολική ισχύς του νέου ηχείου είναι 650W και αποδίδεται μέσω οκτώ συνολικά μεγαφώνων, από τα οποία δύο είναι οβάλ γούφερ, με διαστάσεις 4x6 ίντσες, τέσσερα είναι μονάδες μεσαίων, με διάμετρο δύο ιντσών, ενώ δύο είναι τουίτερ θόλου 3/4 της ίντσας. Για όσους θέλουν ακόμη καλύτερες χαμηλές συχνότητες, υπάρχει έξοδος για την οδήγηση εξωτερικού ενεργού υπογούφερ. Για να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή απόδοση, υπάρχει ένας ειδικός ισοσταθμιστής με τρεις επιλογές, οι οποίες μπορούν χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την θέση του ηχείου στον χώρο και τις προτιμήσεις του ακροατή.
Το RS200 είναι συμβατό με τις τεχνολογίες AirPlay 2, Bluetooth (v5.0/AAC και aptX HD) καθώς επίσης και την τεχνολογία Bluetooth/Qualcomm aptX Low Latency, η οποία εξασφαλίζει streaming οπτικοακουστικών σημάτων χωρίς να χάνεται ο συγχρονισμός ήχου και εικόνας. Για το ασύρματο streaming από τους πόρους του οικιακού δικτύου υποστηρίζεται η τεχνολογία Play-Fi της DTS και το ηχείο μπορεί να συνεργαστεί με συσκευές συμβατές με DLNA.
Σε ό,τι αφορά την συμβατική, ενσύρματη, χρήση, το RS200 διαθέτει θύρα HDMI/ARC (ώστε να συνεργάζεται σωστά και εύκολα με τηλεοράσεις), οπτική ψηφιακή είσοδο, θύρα USB-Β για σύνδεση σε υπολογιστές host καθώς και την απαραίτητη “βοηθητική” αναλογική είσοδο μέσω βύσματος TRS 3.5mm. Για την περίπτωση που κάποιος θέλει να εξελίξει το RS200 σε πολυκαναλικό σύστημα, με κανάλια surround, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεση, μέσω Play-Fi των ασύρματων ηχείων RS100 της εταιρίας (τα οποία πωλούνται ξεχωριστά).
Η αισθητική του RS200 ακολουθεί τις γνωστές, χαρακτηριστικές, γραμμές της McIntosh με την γυάλινη πρόσοψη, τον φωτιζόμενο λογότυπο, δύο μεγάλα ρυθμιστικά που δίνουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και, εννοείται, τα κλασικά, μπλε όργανα μέτρησης της ισχύος, σήμα κατατεθέν του Αμερικανού κατασκευαστή.

info: HiFi Power, τηλ.: 210-384.5272, http://www.hifipower.gr/, http://www.mcintoshlabs.com/