Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 21/10/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα έκδοση του ολοκληρωμένου Vena από την Quad.




Νέα έκδοση του ολοκληρωμένου Vena από την Quad.
2019/09/11, [δ.τ.]

Οι Βρετανοί ανακοίνωσαν μια ακόμη έκδοση του Vena, η οποία ονομάζεται Vena II Play και εκμεταλλευόμενη το πολύ καλό προφίλ που έχουν ήδη χτίσει ο Vena και o Vena II, κάνει το επόμενο βήμα, μπαίνοντας στον χώρο του ασύρματου streaming, βασιζόμενη στην τεχνολογική πλατφόρμα Play-Fi της DTS.
Το Play-Fi επιτρέπει στον Vena II Play να πραγματοποιήσει ασύρματο streaming αρχείων υψηλής ανάλυσης και να αποτελέσει το κέντρο ενός συστήματος multi-room, αρκεί να υπάρχουν συσκευές συμβατές με την συγκεκριμένη τεχνολογία. Το streaming μπορεί να προέρχεται είτε από πόρους του τοπικού δικτύου (σκληρούς δίσκους, συσκευές NAS και smart phones/tablets) είτε από το διαδίκτυο καθώς υποστηρίζονται όλες οι κλασικές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων οι Spotify, Tidal, HD Tracks, Deezer, Amazon Music, Napster, KKBox και Sirius XM. Μέσω της συσκευής, ο χρήστης μπορεί ακόμη να πλοηγηθεί σε μια εφαρμογή μέσω της οποίας έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει streams από χιλιάδες ελεύθερους διαδικτυακούς σταθμούς. Αν διατίθεται κάποιο media server που ακολουθεί το πρότυπο DLNA, μπορεί να πραγματοποιήσει και streaming και μέσω αυτού.
Η Quad βασίστηκε στην επιτυχημένα ισορροπημένη σχεδίαση της σειράς Vena και διατήρησε τον μετατροπέα d/a του Vena II, ο οποίος χρησιμοποιεί το ολοκληρωμένο ES9018K2M της ESS, καθώς επίσης και την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Bluetooth. Κατά τα άλλα, ο II Play περιλαμβάνει αναλογικές και ψηφιακές εισόδους και είσοδο phono κατάλληλη για κεφαλές κινητού μαγνήτη. Το στάδιο ισχύος αποδίδει 2x45/65W σε φορτία 8/4Ω.

info: Aurion Image & Sound, τηλ.: 210-808.8902, http://www.aurion.gr/, http://www.quad-hifi.co.uk/