Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 05/02/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα ρακ της Quadraspire στην ελληνική αγορά.


Τα ρακ της Quadraspire στην ελληνική αγορά.
2019/02/20, [δ.τ.]

Τα προϊόντα της εταιρίας Quadraspire, στα οποία περιλαμβάνονται audio racks, βάσεις ηχείων και αντικραδασμικά συστήματα στήριξης είναι, πλέον, διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τον Βιντεορυθμό.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, τα audio racks κατασκευάζονται από ειδικά υλικά επεξεργασμένα και δοκιμασμένα ως προς την ηχητική τους συμπεριφορά, διαθέτουν κολώνες από συμπαγές κατεργασμένο αλουμίνιο, είναι modular και διατίθενται σε διάφορα ύψη.
Το φινίρισμα των ραφιών είναι σε Cherry, Oak, Wenger Dark Oak, καθώς και σε Bamboo, τα οποία συνδυάζονται με δύο αποχρώσεις κολώνας ανοδιωμένου αλουμινίου, σε Matte Black και Matte Silver.
Η εταιρία από την Βρετανία προσφέρει αυτή την στιγμή τρία διαφορετικά ρακ, το εισαγωγικό Q4 EVO το οποίο κατασκευάζεται ανελλιπώς από το 1995 και ήταν το πρώτο προϊόν της Quadraspire, το SVT, ένα ρακ για μεγαλύτερες σε διαστάσεις και βαρύτερες συσκευές, το οποίο προσφέρει καλύτερη απόδοση και, τέλος, το κορυφαίο X Reference.
Το X Reference είναι μια σύνθετη κατασκευή με κατακόρυφα στοιχεία με μεταβλητή διατομή και ένα σχεδιασμό “ράφι σε ράφι”, ο οποίος προβλέπει την τοποθέτηση ενός ραφιού από την σειρά SVT (με τις χαρακτηριστικές σχισμές) σε ένα μεταλλικό ράφι με δομή “Χ”, μέσω σημείων στήριξης κατασκευασμένα από ορείχαλκο. Κάθε ράφι μπορεί να δεχτεί μέχρι και 120kg.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Βιντοερυθμός Α.Ε.

info: Βιντεορυθμός Α.Ε., τηλ.: 210-642.3000, http://www.videorythmos.gr/, https://quadraspire.co.uk/