Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 05/03/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ματ πλατό από την Simply Analog.


Ματ πλατό από την Simply Analog.
2019/02/28, [δ.τ.]

H ελληνική εταιρία που προσφέρει μια εκτεταμένη σειρά από καθαριστικά και αξεσουάρ που σχετίζονται, κυρίως, με τον αναλογικό ήχο, διαθέτει μια ενδιαφέρουσα σειρά από ματ, επιφάνειες δηλαδή που μεσολαβούν μεταξύ του δίσκου και του πλατό, με αντικραδασμικές και αντιστατικές ιδιότητες.
Πολλά πλατό, ειδικά αυτά που είναι μεταλλικά, συνοδεύονται από κάποιο ματ, αλλά αυτό κάποιες φορές δεν είναι ικανοποιητικό για μια σειρά από λόγους. Για όσους θέλουν να κάνουν μια αναβάθμιση στον τομέα αυτό, η Simply Analog προσφέρει δύο σειρές από ματ. Η σειρά Special Edition περιλαμβάνει μόνο ένα μοντέλο, το οποίο κατασκευάζεται από ένα μείγμα φελλού και συνθετικού ελαστικού (Nitrile Rubber), ένα υλικό που χρησιμοποιείται στην βιομηχανία ιατρικών ειδών και στην κατασκευή βιομηχανικών εξαρτημάτων. Η συγκεκριμένη σύσταση έχει επιλεγεί με βάση την δυνατότητά της να μειώνει τους κραδασμούς, ενώ έχει και αντιστατικές ιδιότητες. Το πάχος του ματ είναι 1.5 χιλιοστά.
Η δεύτερη σειρά ονομάζεται Standard Edition και περιλαμβάνει, συνολικά, έξι μοντέλα. Όλα είναι κατασκευασμένα από φελλό, έχουν αντιστατικές ιδιότητες και πάχος 3 χιλιοστά και πέντε από αυτά έχουν εκτυπωμένο κάποιο μοτίβο (Vertigo, Speaker, Iris, Tricircle και Geo), ώστε ο χρήστης να μπορεί να δώσει μια custom αίσθηση στο πλατό του.
Όλα τα ματ της Simpy Analog έχουν διάμετρο 298 χιλιοστά και είναι κατάλληλα για όλα τα πλατό.

info: Simply Analog, τηλ.: 210-685.7031, http://www.simplyanalog.eu/, http://www.ikarosmusic.gr/