Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/03/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Βινύλιο για την νέα γενιά: Το PS-LX310BT της Sony.


Βινύλιο για την νέα γενιά: Το PS-LX310BT της Sony.
2019/01/08, [δ.τ.]

Η Sony προστίθεται στις εταιρίες οι οποίες θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στον χώρο του αναλογικού ήχου με... ψηφιακές ευκολίες. Το PS-LX310BT είναι ένα πλατό το οποίο επιχειρεί να συνδυάσει την γοητεία του βινυλίου με την πρακτική πλευρά των ασύρματων συστημάτων ήχου.
Ξεκινώντας από την ασύρματη πλευρά της συσκευής, το πλατό της Sony περιλαμβάνει έναν codec Bluetooth, ο οποίος συνδέεται με την γνωστή ευκολία με κάθε συσκευή ήχου συμβατή με την συγκεκριμένη τεχνολογία. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να πατήσει το Play και το πλατό θα αναζητήσει την τελευταία συσκευή με την οποία είχε συνδεθεί και θα ξεκινήσει την αναπαραγωγή. Το LX310BT μπορεί να συνεργαστεί με ασύρματα ηχεία, soundbars και ασύρματα ακουστικά, χωρίς να χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Στην αναλογική πλευρά των πραγμάτων, τώρα, το πλατό περιλαμβάνει τον απαραίτητο προενισχυτή phono, έξοδο στάθμης line για όσους θέλουν ενσύρματη σύνδεση αλλά δεν διαθέτουν ενισχυτή με την κατάλληλη είσοδο και είναι ρυθμιζόμενο ως προς το κέρδος σε τρεις βαθμίδες, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή στάθμη σε κάθε περίπτωση. Το πλατό είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο και χρησιμοποιεί έναν νέο, μινιμαλιστικό σε εμφάνιση αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, βραχίονα.
Το PS-LX310BT αναμένεται στην αγορά τον Απρίλιο.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, http://www.sony.gr/