Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/01/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η SVS ανακοίνωσε νέα σειρά υπογούφερ, στην μεσαία κατηγορία τιμής.


Η SVS ανακοίνωσε νέα σειρά υπογούφερ, στην μεσαία κατηγορία τιμής.
2019/01/23, [δ.τ.]

H νέα σειρά subwoofer της SVS ανήκει στην μεσαία κατηγορία τιμής και δανείζεται κορυφαία τεχνολογία από τις μεγαλύτερες σειρές της εταιρίας περιλαμβάνοντας αλλαγές τόσο ως προς το μεγάφωνο που χρησιμοποιείται όσο και ως προς τον ενσωματωμένο ενισχυτή.
Η εταιρία αναφέρει ότι για τη σειρά 3000 σχεδιάστηκε ειδικά ένα νέο μεγάφωνο 13 ιντσών, το οποίο οδηγείται από νέα έκδοση του ενισχυτή Sledge STA-800D2. Ο συγκεκριμένος ενισχυτής έχει τη δυνατότητα απόδοσης 2500W στιγμιαίας ισχύος και χρησιμοποιεί διακριτά MOSFET, κατά την προσφιλή συνήθεια της εταιρίας. O έλεγχος γίνεται από το νέο DSP της Analog Devices, στα 50MHz και, με βάση το δελτίο τύπου, είναι, ό,τι πιο εξελιγμένο έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε subwoofer, οδηγώντας τα δύο μοντέλα σε νέα υποηχητικά ρεκόρ, ως προς την κάτω συχνότητα αποκοπής, (18Hz για το SB-3000 και 16Hz για το PB-3000). Η ύπαρξη δύο μοντέλων “3000” δεν πρέπει να εκπλήσσει. Η SVS διαθέτει κάθε μοντέλο της σε διαφορετικές αρχιτεκτονικές καμπίνας (ώστε αυτό να προσαρμόζεται στον χώρο και τις ανάγκες του χρήστη). Εν προκειμένω, το SB χρησιμοποιεί καμπίνα κλειστού τύπου ενώ το PB καμπίνα η οποία φορτίζεται από ένα διπλό bass reflex.
Η σειρά 3000 μπορεί να ελεγχθεί και από το app της SVS μέσω bluetooth, δίνοντας στο χρήστη δυνατότητες παραμετροποίησης που μέχρι τώρα αποτελούσαν προνόμιο των μεγαλύτερων σειρών (16-Ultra και 4000).
Νέα είναι και η διάταξη των ρυθμιστικών στην πλάτη των υπογούφερ, όπου ο χρήστης πληροφορείται με ακρίβεια για τις βασικές ρυθμίσεις του μέσω μιας συστοιχίας led, ενώ πλέον υπάρχει και θύρα USB, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης του ασύρματου κιτ για subwoofer της SVS χωρίς την ανάγκη εξωτερικής τροφοδοσίας.
Η νέα σειρά 3000 της SVS είναι διαθέσιμη στα φινιρίσματα Premium Black Ash (€1.399) και Piano Gloss Black (€1.499) για το μοντέλο κλειστής καμπίνας SB-3000, ενώ το bass reflex PB-3000 διατίθεται στο κλασικό Premium Black Ash (€1.699). Για περισσότερες πληροφορίες και ακρόαση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ultimate Audio.

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, http://www.ultimateaudio.gr/, https://www.svsound.com/