Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 21/12/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


HDT800: HD Bluetooth streaming από την Advance Paris.

HDT800: HD Bluetooth streaming από την Advance Paris.
2020/12/16, [δ.τ.]

Οι Γάλλοι επενδύουν συνεχώς στο ασύρματο streaming, αναγνωρίζοντας, προφανώς, σε αυτό την δυνατότητα που προσφέρει για είσοδο σε μια αναπτυσσόμενη αγορά με νέους αλλά απαιτητικούς ακροατές. To HDT800, ένας μεταδότης που υποστηρίζει aptX HD είναι η πλέον πρόσφατη πρότασή τους.
Η συσκευή είναι αρκετά απλή στην εμφάνιση και μικρή σε μέγεθος, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα οπουδήποτε και περιλαμβάνει μια αναλογική (3,5mm TRS) και δύο ψηφιακές (ομοαξονική και οπτική) εισόδους καθώς επίσης και θύρα USB μέσω της οποίας μπορεί να πραγματοποιηθεί streaming αλλά και η τροφοδοσία της.
Το HDT800 υποστηρίζει codec aptX/aptX HD, AAC, SBC αλλά μπορεί να συνδεθεί και με κάθε δέκτη που καλύπτει το πρότυπο A2DP. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για streamάρει ήχο από την τηλεόραση σε δύο διαφορετικά ζευγάρια ακουστικών, για να συνδέσει ασύρματα οποιαδήποτε συσκευή ήχου με αναλογική ή ψηφιακή έξοδο με ένα σύστημα (απαιτείται βεβαίως κάποιος συμβατός δέκτης) ή να μεταφέρει ήχο από υπολογιστή στο σύστημα (και πάλι απαιτείται συμβατός δέκτης). Ο επεξεργαστής της συσκευής (Kalimba DSP, στα 120MHz), επιτρέπει την διαχείριση και μετάδοση σημάτων 24bit. Προϋπόθεση για την σύνδεση μέσω aptX HD είναι, φυσικά, να υποστηρίζει αυτό το πρότυπο και ο δέκτης.
Η τιμή της συσκευής αναμένεται να βρίσκεται στην περιοχή των €130,- και στην συσκευασία περιλαμβάνεται μια πλήρης σειρά καλωδίων σύνδεσης.

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, https://www.ultimateaudio.gr/, https://advance-acoustic.com/