Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/06/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


MyConnect 60: Το micro από τη Γαλλία!




MyConnect 60: Το micro από τη Γαλλία!
2020/06/12, [δ.τ.]

Η Advance Paris επανέρχεται δυναμικά στον χώρο των συστημάτων micro Hi-Fi, παρουσιάζοντας ό,τι πιο νέο και εξελιγμένο υπάρχει στα μικρά μοντέρνα ηχοσυστήματα. Πρόκειται για ένα υπερ-πλήρες σύστημα ήχου, έτοιμο να παίξει μουσική με όλους τους σύγχρονους αλλά και τους κλασικούς τρόπους αναπαραγωγής.
Το MyConnect 60 είναι πολύ εύκολο στην χρήση του αφού είναι συμβατό με το app της Advance, Advance Playstream για συσκευές Αndroid και iOS, το οποίο προσφέρει πρόσβαση σε πλειάδα μουσικών υπηρεσιών όπως το Spotify το Tidal και το TuneIn. Η συσκευή ενσωματώνει τεχνολογία ασύρματου multiroom, μέσω του app, έτσι ώστε να επικοινωνεί με όλες τις υπόλοιπες ζώνες συγχρονισμένα, προσφέροντας, μάλιστα, συμβατότητα όχι μόνο με τα προϊόντα της εταιρίας αλλά και με άλλων κατασκευαστών.
Ο ενσωματωμένος ενισχυτής είναι γραμμικός, σε τάξη ΑΒ, και αποδίδει 2x70W/8Ω, ενώ στις δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνονται δύο είσοδοι στάθμης line, είσοδος phono, τρεις συμβατικές ψηφιακές είσοδοι (δύο οπτικές και μια ομοαξονική), σύνδεση με το οικιακό δίκτυο (Ethernet/WiFi) και συνδεσιμότητα Bluetooth. Ο χρήστης έχει, επίσης, στην διάθεσή του έξοδο για ενεργό υπογούφερ, έξοδο line (με δυνατότητα λειτουργίας σε ρυθμό προενισχυτή ή fixed level) καθώς και έξοδο ακουστικών. Στην πρόσοψη, υπάρχει και θύρα USB (type A/Host) για την σύνδεση εξωτερικών μέσων αποθήκευσης. Το combo συμπληρώνεται από το απαραίτητο CD player καθώς και από ραδιοφωνικό δέκτη FM/DAB+ και μέσω της εφαρμογής Advance Playstream μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως network player για την αναπαραγωγή αρχείων από τοπικούς πόρους (PC, Mac και συσκευές NAS).
Το MyConnect 60 είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, σε μαύρο και λευκό χρώμα, στην τιμή των €790,- (λιανική με ΦΠΑ).

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, http://www.ultimateaudio.gr/, https://advance-acoustic.com/