Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/07/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ενεργό σύστημα SCM150ASLT από την ATC για πολύ λίγους.

Ενεργό σύστημα SCM150ASLT από την ATC για πολύ λίγους.
2020/07/02, [δ.τ.]

Κυριολεκτικώς, για πολύ λίγους. Η συγκεκριμένη έκδοση του SCM150ASLT είναι διαθέσιμη μόνο σε 22 ζευγάρια και -αν σας ενδιαφέρει- θα πρέπει να βιαστείτε. Το πακέτο είναι εξόχως ενδιαφέρον, καθώς, εκτός από το ίδιο το ηχείο, περιλαμβάνει και έναν ειδικά σχεδιασμένο εξακάναλο P6 οποίος το οδηγεί.
Το τρίδρομο ηχείο βασίζεται στην γνωστή “κεφαλή” της ATC, με το νέο τουίτερ θόλου της εταιρίας και την τελευταία εκδοχή του κλασικού μιντ θόλου της και περιλαμβάνει ένα 15ιντσο short coil γούφερ για την απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων.
Η καμπίνα έχει ύψος 1,4μ, βάρος 116 κιλά και είναι φινιρισμένη από ευρωπαϊκή καρυδιά, με βάση ειδικά σχεδιασμένη για την συγκεκριμένη έκδοση. Η φόρτιση είναι bass reflex. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η εταιρία, το ηχείο έχει απόκριση 25Hz-22kHz (±6dB) και η καμπύλη έχει αποκλίσεις ±2dB στην περιοχή 60Hz-17kHz, με ”με μεγάλη διασπορά”, όπως αναφέρεται. Η μέγιστη στάθμη είναι 117dB. Η σύνδεση με τον ενισχυτή γίνεται μέσω ενός 10πινου ακροδέκτη LEMO.
Ο ενισχυτής διαθέτει έξι κανάλια, 2x200W, για τις χαμηλές συχνότητες, 2x100W, για τις μεσαίες και 2x50W για τις υψηλές, συνολικά 350W για κάθε κανάλι, με στάδιο εξόδου σε τάξη ΑΒ. Η εταιρία αναφέρει ότι πρόκειται για μια σχεδίαση με πολύ χαμηλό θόρυβο (105dB) και περιλαμβάνει τα ενεργά φίλτρα για το συγκεκριμένο ηχείο, τα οποία είναι ισοσταθμισμένα ως προς τις φάσεις. Οι δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνουν εισόδους XLR και έξοδο με ακροδέκτη LEMO, προς τα ηχεία.