Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/06/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


AAdac: Νέος μετατροπέας d/a από την Audio Analogue.

AAdac: Νέος μετατροπέας d/a από την Audio Analogue.
2020/03/25, [δ.τ.]

Η σειρά PureAA δημιουργήθηκε από τον γνωστό κατασκευαστή με βάση τις αρχές που χρησιμοποίησε όταν σχεδίασε την επετειακή, για τα 20 χρόνια, σειρά του, το 2016. Τώρα, η PureAA, εκτός από τον ολοκληρωμένο ενισχυτή (AAcento) και το phono (AAphono), διαθέτει και το ομώνυμο DAC.
O νέος μετατροπέας φαίνεται να δίνει έμφαση στην ευελιξία και τις δυνατότητες, πέρα από το αυτονόητο της ηχητικής ποιότητας, προσφέροντας επτά διαφορετικά ψηφιακά φίλτρα, δυνατότητα λειτουργίας ως ψηφιακός προενισχυτής (με ρυθμιζόμενη στάθμη και ισορροπία καναλιών) και δυνατότητα ελέγχου της φωτεινότητας των LED που υπάρχουν στην πρόσοψη.
Σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες σύνδεσης, η συσκευή προσφέρει τρεις συμβατικές ψηφιακές εισόδους S/PDIF (δύο ομοαξονικές και μια οπτική) μια είσοδο AES/EBU (XLR), θύρα USB καθώς επίσης και συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth aptX. Ο χρήστης έχει, επίσης, στην διάθεσή του έξοδο ακουστικών.
Η κατασκευή του AAdac ακολουθεί την λογική της Audio Analogue, με αναλογικό στάδιο που κατασκευάζεται από διακριτούς ημιαγωγούς, fully balanced και με διαχωρισμένη τροφοδοσία από το ψηφιακό μέρος. Ο μετατροπέας βασίζεται στο τσιπ ES9038 της ESS και σε ένα USB interface της Amanero και μπορεί να διαχειριστεί streams μέχρι 32/384 και DSD512.

info: Audience, τηλ.: 210-959.6288, http://www.audioevolution.gr/, http://www.audioanalogue.com/