Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 02/11/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


ΜΚ3 για την σειρά Overture της Audio Solutions.


ΜΚ3 για την σειρά Overture της Audio Solutions.
2020/08/10, [δ.τ.]

Η γνωστή εταιρία από την Λιθουανία παρουσίασε το καλοκαίρι την τρίτη γενιά της εισαγωγικής της σειράς Overture, έχοντας προχωρήσει σε εκτεταμένο ανασχεδιασμό, σε όλα τα επίπεδα, περιλαμβανόμενης της καμπίνας, των μεγαφώνων και των φίλτρων.
Η νέα γενιά χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική της καμπίνας “box-in-a-box” της εταιρίας, η οποία προέρχεται από την κορυφαία σειρά Virtuoso και περιλαμβάνει ένα εσωτερικό περίβλημα χαμηλής μάζας το οποίο είναι τοποθετημένο μέσα σε ένα εξωτερικό περίβλημα με μεγάλη μάζα, ενώ μεταξύ των περιβλημάτων βρίσκεται ένα στρώμα πολυουρεθάνης. Η προσέγγιση αυτή, αναφέρει η εταιρία, δεν εξασφαλίζει μόνο μεγάλη ακαμψία αλλά, ταυτόχρονα, και πολύ καλή απόσβεση των κραδασμών.
Τα μεγάφωνα που χρησιμοποιούνται βασίζονται σε σχεδιάσεις της SB Acoustics (τα γούφερ) και της Seas (το τουίτερ), με τα πρώτα να χρησιμοποιούν κώνους από υλικό με εξαιρετική ακαμψία και τα δεύτερα μεταξωτό θόλο και φόρτιση από μια ρηχή χοάνη η οποία βελτιώνει την απόκριση.
Τα ηχεία της σειράς Overture διαθέτουν ακίδες (για τη προστασία των χαλιών) και είναι διαθέσιμα σε δύο στάνταρντ φινιρίσματα (λευκή και μαύρη λάκα) και τρία προαιρετικά από φυσικό ξύλο, με την σχετική αύξηση της τιμής.

info: Chameleon Audio, τηλ.: 213-027.7796, http://www.chameleon-audio.com/, http://www.audiosolutions.lt/