Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/09/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Διαθέσιμη η έκδοση MkII του network player S-10 της Ayon.

Διαθέσιμη η έκδοση MkII του network player S-10 της Ayon.
2020/07/29, [δ.τ.]

Έχοντας κάνει μια καριέρα τριών ετών στην αγορά, το πολύ ενδιαφέρον network player της Ayon με το λαμπάτο στάδιο εξόδου απέκτησε έκδοση MkII με σημαντικές βελτιώσεις και είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.
Με βάση τα όσα αναφέρει ο ίδιος ο κατασκευαστής, η συσκευή έχει διατηρήσει την αρθρωτή αρχιτεκτονική της, επιτρέποντας στον αγοραστή να την διαμορφώσει ή να την αναβαθμίσει, ανάλογα με τις ανάγκες του. Η έκδοση II περιλαμβάνει media player, δυνατότητα αναπαραγωγής από υπολογιστή και USB drives, αναλογικό στάδιο προενίσχυσης με λυχνίες και αναλογική ρύθμιση της στάθμης, DAC με αρχιτεκτονική dual mono καθώς και έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο μετατροπής streams PCM σε DSD. Ο χρήστης, μπορεί να εγκαταστήσει, επίσης, ένα πλήρη audio server με σκληρό δίσκο της επιλογής του και δεύτερο streamer. Το στάδιο εξόδου είναι λαμπάτο σε τάξη Α.
Το S-10 Mk II μπορεί να συνδεθεί με το οικιακό δίκτυο ασύρματα, μέσω Wi-Fi και ενσύρματα, μέσω Ethernet και μπορεί να πραγματοποιήσει streaming μέσω πόρων UPnP και DLNA. Η συσκευή είναι διαθέσιμη και σε έκδοση “Signature”, με υλικά καλύτερης ποιότητας.

info: Audio Design, τηλ.: 210-645.9608, http://audiodesign.com.gr/, http://www.ayonaudio.com/