Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 13/01/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το Black Box Audio Video Show 2020 στηρίζει "Tο Xαμόγελο του Παιδιού".




Το Black Box Audio Video Show 2020 στηρίζει Tο Xαμόγελο του Παιδιού.
2019/12/24, [δ.τ.]

Με αφορμή την πραγματοποίηση του 1ου Black Box Audio Video Show 2020 στις 21 και 22 Μαρτίου στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum, η διοργάνωση στηρίζει "Το Χαμόγελο του Παιδιού", αναλαμβάνοντας να προσφέρει €1 από κάθε εισιτήριο που θα πουληθεί, είτε ηλεκτρονικά, είτε απευθείας, κατά τη διάρκεια του Show, στον Οργανισμό.
Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την ενίσχυση των δράσεων Οργανισμού παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη που χρειάζονται για τις καθημερινές του δραστηριότητες. Η δωρεά έρχεται σε αναγνώριση του πολύτιμου έργου που επιτελεί "Το Χαμόγελο του Παιδιού", προασπίζοντας τα δικαιώματα των παιδιών 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Επίσης κατά τη διάρκεια του Show θα υπάρξουν και άλλες δράσεις προς την κατεύθυνση αυτή, που θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.
Τι είναι το Black Box Audio Video Show.
Πρόκειται για μια έκθεση τεχνολογίας με έμφαση στον ήχο, στην εικόνα και στην μουσική. Μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο θα εκθέσουν για δύο ημέρες τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό έτσι ώστε να το μυήσουν στη μαγεία της όμορφης μουσικής και της εξαίρετης νέας τεχνολογίας της εικόνας. Ηχοσυστήματα σπιτιού, τηλεοράσεις, βιντεοπροβολείς, ακουστικά, Bluetooth ηχεία, αυτοματισμοί σπιτιού και βινύλια είναι οι βασικοί πυλώνες του Show.
InterContinental Athenaeum Hotel. Λ.Συγγρού 89-93. Αθήνα
21 και 22 Μαρτίου 2020 από τις 10.00-21.00.
Είσοδος €5.