Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/05/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


866: Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Boulder

866: Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Boulder
2019/10/31, [δ.τ.]

H Boulder ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του ολοκληρωμένου ενισχυτή 865, μιας συσκευής η οποία έμεινε στην αγορά για περίπου 10 χρόνια. Το νέο μοντέλο ονομάζεται 866, ανήκει στην σειρά 800 της εταιρίας και θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μια πλήρως αναλογική και μια μεικτή, με αναλογικές και ψηφιακές εισόδους.
Πρόκειται για τον πρώτο ολοκληρωμένο ενισχυτή της εταιρίας ο οποίος προσφέρει ψηφιακές εισόδους και για να παραμείνει ανταγωνιστικός (αν και σε υψηλή κατηγορία τιμής), απαιτήθηκε ιδιαίτερα προσεγμένος σχεδιασμός ώστε να διατηρηθεί το κόστος κατασκευής στο σωστό επίπεδο, αναφέρει η Boulder.
Και οι δύο εκδόσεις της συσκευής βασίζονται στο ίδιο στάδιο ισχύος, με απόδοση 200W/8Ω, διαθέτουν το ίδιο user interface, χτισμένο γύρω από μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών και μια εφαρμογή για συσκευές Android και iOS, ένα νέο κύκλωμα προστασίας, το οποίο επιτρέπει στον ενισχυτή να αποδώσει πιο κοντά στα όρια του, σε ό,τι αφορά το ρεύμα εξόδου και την ισχύ κορυφής, καθώς και δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού της συσκευής μέσω Ethernet ή USB.
Η αναλογική έκδοση του 866 διαθέτει τρεις balanced εισόδους, ενώ η αναλογική/ψηφιακή εκδοχή προσθέτει σε αυτές συμβατικές ψηφιακές εισόδους S/PDIF (οπτική και ομοαξονική), θύρα USB και συνδεσιμότητα με το οικιακό δίκτυο μέσω Ethernet, συμβατότητα με AirPlay και Roon (endpoint), καθώς επίσης και το απαραίτητο λογισμικό για την αναπαραγωγή αρχείων που είναι αποθηκευμένα τοπικά (σε θύρα USB) ή στο δίκτυο (Ethernet), αρκεί οι πόροι να είναι συμβατοί με UPnP/DLNA.