Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/09/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ραδιόφωνο α λα Dual.


Ραδιόφωνο α λα Dual.
2020/05/25, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής είχε ανακοινώσει εδώ και κάποιο καιρό για την πρόθεσή του να μπει στον χώρο των μικρών, επιτραπέζιων συσκευών. To CR 510 είναι μια τέτοια συσκευή η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η επιτομή του σύγχρονου ραδιοφώνου, καθώς προσφέρει όλες τις δυνατότητες που θα περίμενε κανείς.
Για όσους είναι φίλοι των ραδιοφωνικών εκπομπών η λήψη στην περιοχή των FM είναι, φυσικά, μια κλασική, καθημερινή συνήθεια. Ωστόσο, υπάρχουν, πλέον και άλλες δυνατότητες όπως η ψηφιακή λήψη DAB+ (όχι πολύ διαδεδομένη στην Ελλάδα. κάτι που αναμένεται να αλλάξει προσεχώς) καθώς και το streaming ραδιοφωνικών σταθμών μέσω του διαδικτύου. Όλες αυτές τις δυνατότητες τις προσφέρει το CR 510, μια κόμπακτ συσκευή σχεδιασμένη να τοποθετείται σχεδόν παντού, θυμίζοντας κλασικό ραδιόφωνο, με εξαίρεση, ίσως, την έγχρωμη οθόνη TFT, όπου προβάλλονται οι σχετικές πληροφορίες και το μενού.
Εκτός από την δυνατότητα λήψης FM και DAB+, με το απαραίτητο “Search” εννοείται, για να βρίσκει κάποιος τους σταθμούς εύκολα και την δυνατότητα να κατεβάζει πάνω από 10.000 ραδιοφωνικά streams μέσω ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi στο ρούτερ του σπιτιού, ο δέκτης της Dual διαθέτει επίσης δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Bluetooth ώστε να μπορεί να streamάρει μέσω κινητών, tablets και συναφών συσκευών.
Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του έξοδο line, για να συνδέσει την συσκευή με το οικιακό σύστημα και τηλεχειριστήριο. Το CR 510 τροφοδοτείται από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (μέσω USB και αντίστοιχου τροφοδοτικού, που περιλαμβάνεται).

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), http://www.akoustiki-kritis.com/, https://www.dual-plattenspieler.eu/