Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/07/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Room Treatment από την EQ Acoustics.

Room Treatment από την EQ Acoustics.
2020/07/17, [εταιρικό website]

Με ιστορία είκοσι ετών και την αντίστοιχη εμπειρία σε κατασκευές που βελτιώνουν την ακουστική των χώρων, η Βρετανική EQ Acoustics έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την συνολική βελτίωση της ακουστικής ενός χώρου ή για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων. Η λίστα περιλαμβάνει επιφάνειες ακουστικού αφρού, ηχοαπορροφητικά για τοποθέτηση σε τοίχους και οροφές, μπασοπαγίδες, υλικά διάχυσης καθώς και υλικά custom κατασκευών.
Ειδικά για την περίπτωση των οικιακών χώρων, η εταιρία προτείνει δυο ομάδες προϊόντων, την σειρά Spectrum 2.0 η οποία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για τον έλεγχο και την βελτίωση της ακουστικής, (μπασοπαγίδες, ηχοαπορρόφηση και διάχυση), ώστε να είναι δυνατός ένας πλήρης σχεδιασμός του χώρου και την σειρά προϊόντων ακουστικού αφρού (Acoustic Foam) τα οποία είναι σχεδιασμένα, κυρίως, για την μείωση του χρόνου αντήχησης και την καταπολέμηση του flatter echo. Ο ακουστικός αφρός διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία προφίλ ώστε να διευκολύνεται η εγκατάσταση σε γωνίες και άλλα δύσκολα σημεία, ενώ υπάρχει και ένα κιτ με πακέτο υλικών, για να ξεκινήσει κανείς.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της EQ Acoustics μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο της εταιρίας στην ελληνική αγορά, Audiodesigner.

info: Audiodesigner, τηλ.: 2310-477.194, https://www.audiodesigner.gr/, https://eqacoustics.com/