Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/01/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Harbeth στην ελληνική αγορά από την Audience.

Τα προϊόντα της Harbeth στην ελληνική αγορά από την Audience.
2020/01/13, [δ.τ.]

Ένας από τους πλέον αντιπροσωπευτικούς και παραδοσιακούς κατασκευαστές ηχείων της Βρετανίας, μια εταιρία η οποία έχει γράψει την δική της ιστορία στον χώρο, η Harbeth, υποστηρίζεται πλέον στην ελληνική αγορά από την Audience.
Η Harbeth έχει τις ρίζες της στην ιστορική δεκαετία των '70s όταν ο ιδρυτής της, H.D. Harwood προώθησε την ιδέα κατασκευής κώνων από πολυπροπυλένιο. Βασισμένος στην παράδοση που ήθελε το BBC (στο οποίο εργάστηκε για πολλά χρόνια) ως έναν από τους πρωτοπόρους στον χώρο του audio υψηλής πιστότητας και ανήκοντας στην γενιά των μηχανικών που έθεσαν τις βάσεις για αυτό που ονομάζουμε σήμερα ηχείο υψηλής πιστότητας (με τα διάσημα reports “The Selection of a wide-range loudspeaker for monitoring purposes “ και “The Design of the miniature monitoring loudspeaker LS3/5A” και τα δύο υπό την αιγίδα του BBC), ο Harwood ίδρυσε την εταιρία του το 1977 και παρουσίασε το πρώτο του ηχείο (HL Monitor) την ίδια χρονιά.
Σήμερα, η Harbeth ακολουθεί τις ίδιες αρχές επάνω στις οποίες βασίστηκε ο ιδρυτής της, επιχειρώντας να ισορροπήσει μεταξύ των αναγκών του οικιακού Hi-Fi και του επαγγελματικού monitoring υψηλών απαιτήσεων. Η εταιρία διαθέτει δύο σειρές προϊόντων, την Hi-Fi με πέντε μοντέλα, τα δύο δρόμων P3ESR, C7ES-3 και 30.1 και τα τριών δρόμων SuperHL5 Plus και Monitor 40.2 και την Studio Monitor με τρία μοντέλα, τα 20.1 Pro, 30.1 Pro και 40.2 Pro.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικώς με τα ηχεία της Harbeth μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Audience.

info: Audience, τηλ.: 210-959.6288, http://audioevolution.gr/, https://www.harbeth.co.uk/