Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 28/09/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Συλλεκτικό Klipsch Τ5 ΙΙ με τα χρώματα της McLaren.

Συλλεκτικό Klipsch Τ5 ΙΙ με τα χρώματα της McLaren.
2020/07/08, [δ.τ.]

Όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα γνωρίζουν ίσως ότι η Klipsch είναι επίσημος συνεργάτης του γνωστού κατασκευαστή σε ό,τι αφορά την υποδομή των ακουστικών που χρησιμοποιούνται στις επικοινωνίες της ομάδας F1. Το T5 II True Wireless McLaren Edition είναι ένας φόρος τιμής σε αυτή την συνεργασία.
Το “McLaren Edition” ξεχωρίζει από τον χαρακτηριστικό χρωματισμό του (με το αναγνωρίσιμο Papaya Orange και τα τελειώματα από ανθρακονήματα), ενώ συνοδεύεται και από μια μεταλλική κάρτα δήλωσης αυθεντικότητας.
Τα Τ5 ΙΙ True Wireless είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εφαρμόζουν άψογα στο αυτί και να αντέχουν σε σκληρές συνθήκες χρήσης τόσο οι ίδιες οι κάψες όσο και η θήκη αποθήκευσης/φόρτισης, καθώς αμφότερα είναι πιστοποιημένα κατά IP67. Η συνολική αυτονομία είναι 32 ώρες με τα ακουστικά να “αντέχουν” 8 ώρες και την θήκη να παρέχει επαρκή φόρτιση για άλλες 24 ώρες, φορτιζόμενη είτε μέσω καλωδίου USB-C, είτε επαγωγικά (το pad περιλαμβάνεται στην συσκευασία).
Η δεύτερη αυτή γενιά των T5 είναι μικρότερη και ελαφρύτερη από την αρχική έκδοση και με καλύτερη εφαρμογή. αναφέρει η εταιρία. Ο χρήστης μπορεί να τα ελέγχει από την σχετική εφαρμογή που παρέχεται δωρεάν.
Εννοείται ότι το T5 II είναι διαθέσιμο και σε “απλή” έκδοση, σε δύο φινιρίσματα, λευκό και μαύρο με την μοναδική διαφορά σε σχέση με την έκδοση McLaren, εκτός του φινιρίσματος, να βρίσκεται στην απουσία του pad ασύρματης φόρτισης.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, http://www.laiosav.gr/, https://www.klipsch.com/