Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/11/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο ζευγάρι προ/τελικού από την Mcintosh.

Νέο ζευγάρι προ/τελικού από την Mcintosh.
2020/09/21, [δ.τ.]

Βασισμένη στην επιτυχημένη πορεία των ολοκληρωμένων ενισχυτών MA252 και MA352, των οποίων το σασί βασίζεται στις γραμμές του θρυλικού λαμπάτου MC275, η McIntosh ανακοίνωσε, πριν από λίγο καιρό, ένα ζευγάρι προενισχυτή/τελικού ενισχυτή, τους C8 και MC830, με τον προενισχυτή να είναι βασισμένος σε λυχνίες και τον τελικό σε στάδιο εξόδου με ημιαγωγούς.
Ο τελικός ενισχυτής είναι μονομπλόκ και αποδίδει 300W/8Ω και 480W/4Ω, υποστηρίζοντας single ended και balanced σύνδεση με τον προενισχυτή και διαθέτοντας το κλασικό, χαρακτηριστικό όργανο μέτρησης της ισχύος στην πρόσοψη.
Ο προενισχυτής βασίζεται σε τέσσερις διπλοτριόδους 12AX7a και προσφέρει τρεις εισόδους στάθμης line (μια balanced και δύο single ended) καθώς επίσης και δύο εισόδους phono, μια για κεφαλή κινητού μαγνήτη και μια για κινητού πηνίου. Ο C8 προσφέρει μια balanced και δύο single ended εξόδους, με μια από τις τελευταίες να μπορεί να επιλεγεί ως έξοδος για οδήγηση ενεργού υπογούφερ. Περιλαμβάνει, επίσης, DAC, το DA2 Digital Audio Module της εταιρίας, η εγκατάσταση του οποίου είναι -πάντως- προαιρετική. Όσοι τον επιλέξουν, θα έχουν στην διάθεσή τους συνολικά 7 ψηφιακές εισόδους, από τις οποίες η μία είναι θύρα USB, ενώ περιλαμβάνονται επίσης είσοδος MCT (για τρανσπόρτ της Mcintosh) και HDMI/Audio.
Ο C8 περιλαμβάνει ενισχυτή ακουστικών καθώς και ρυθμιστικά τονικότητας.

info: HiFi Power, τηλ.: 210-384.5272, http://www.hifipower.gr/, http://www.mcintoshlabs.com/