Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/11/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η NAD ανακοίνωσε νέο μεγάλο τελικό ενισχυτή.

Η NAD ανακοίνωσε νέο μεγάλο τελικό ενισχυτή.
2020/09/09, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό τον C 298, έναν μεγάλο τελικό ενισχυτή, ο οποίος βασίζεται στην τεχνολογία Eigentakt της Purifi και αποδίδει 185W/8Ω ανά κανάλι και 620W/8Ω ως μονομπλόκ.
Ο C 298 είναι μια ακόμη σχεδίαση του γνωστού κατασκευαστή η οποία σηματοδοτεί την απομάκρυνση του από την συμβατική προσέγγιση “γραμμικό τροφοδοτικό/στάδιο ισχύος σε τάξη ΑΒ”, βασιζόμενος, πλέον σε διακοπτικά τροφοδοτικά και τάξη D στην έξοδο. Ο ενισχυτής έχει σημαντικά αποθέματα ισχύος, με βάση τα δημοσιευμένα χαρακτηριστικά, ώστε να αποδίδει 2x340W σε φορτία 4Ω, όντας ικανός να αποδώσει μέχρι 570W στιγμιαία, αναφέρει η εταιρία.
Ο C 298 χρησιμοποιεί αρθρώματα Eigentakt, τα οποία κατασκευάζει η NAD κατόπιν αδείας της Purifi, μιας εταιρίας από την Δανία η οποία εξειδικεύεται σε διακοπτικά κυκλώματα. Ο ενισχυτής διαθέτει single ended και balanced εισόδους, με τις δεύτερες να είναι ρυθμιζόμενες ως προς την ευαισθησία, ενώ υπάρχει και έξοδος line για την σύνδεση (daisy-chaining) άλλων τελικών.
Η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, http://www.laiosav.gr/, http://www.nadelectronics.com/