Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/06/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Naim Audio: Νέος αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά.

Naim Audio: Νέος αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά.
2020/06/15, [δ.τ.]

Ένας από τους θρυλικούς κατασκευαστές συσκευής ήχου υψηλού επιπέδου, επιστρέφει στην ελληνική αγορά, υποστηριζόμενος από το Athens Pro Audio. Οι Βρετανοί, έχουν γράψει το δικό τους κεφάλαιο στην ιστορία της υψηλής πιστότητας και είναι μια από τις εταιρίες με μεγάλη παράδοση στην Ελλάδα, κινούμενοι -με χαρακτηριστική ευκολία μεταξύ του sui-generis πείσματος και της κορυφαίας αναλογικής και ψηφιακής σχεδίασης/υλοποίησης.
Η ιστορία της Naim ξεκινά το 1970 από το πάθος του Julian Vereker που αποφάσισε να σχεδιάσει τους δικούς του ενισχυτές και ηχεία, εστιάζοντας στο πως ακούγεται η ζωντανή μουσική. Αυτά τα σχέδια έθεσαν τα θεμέλια για εμβληματικά και βραβευμένα προϊόντα που θα φτάσουν μέχρι την σημερινή εποχή, αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.
”Με βάση τις αξίες που καθόρισαν τον ήχο Naim και σε συνδυασμό με την εξέλιξη των τεχνολογιών στην αναπαραγωγή μουσικής μέσω streaming, η Naim παρουσίασε τα τελευταία χρόνια πολλά καινοτόμα προϊόντα όπως τα βραβευμένα Mu-so που αμέσως θεωρήθηκαν τα καλύτερα ηχεία Bluetooth στο κόσμο και την σειρά Uniti που ανακαθορίζει την ποιότητα αναπαραγωγής σε All-In-One μηχανήματα”, αναφέρει ο Χρίστος Χατζηστάμου, μηχανικός mastering και CEO του Athens Pro Audio και συμπληρώνει, ”ταυτόχρονα, με τον προενισχυτή - τελικό Statement, ανακαθορίζει τα όρια αναπαραγωγής της εποχής μας στους ενισχυτές”.
Η Naim διαθέτει αυτή την στιγμή έναν εκτεταμένο κατάλογο προϊόντων με επτά διαφορετικές κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται τα επιτραπέζια/ασύρματα ηχεία Mu-so, η σειρά Uniti, η σειρά ψηφιακών συσκευών με συμβατικά CD players, DAC και Network streamers, η σειρά των ολοκληρωμένων ενισχυτών, οι προενισχυτές και οι τελικοί της εταιρίας, τα εξωτερικά τροφοδοτικά (μια από τις πλέον επιτυχημένες ιδέες της Naim, εδώ και δεκαετίες), τα ενεργά crossover καθώς επίσης και μια σειρά περιφερειακών εξαρτημάτων, ρακ και καλωδίων.
Τα προϊόντα της Naim απευθύνονται σε όλους τους μουσικόφιλους και η εταιρεία δημιουργεί στενές σχέσεις με τους πελάτες της με την ποιότητα του ήχου και την δυνατότητα συνεχών βελτιώσεων και αναβαθμίσεων, αναφέρει το Athens Pro Audio, στο οποίο μπορείτε, πλέον, να απευθύνεστε για κάθε σχετική πληροφορία.

info: Athens Pro Audio, τηλ.: 210-330.1031, http://www.athensproaudio.gr/, https://www.naimaudio.com/