Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 05/02/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Έρχονται τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sennheiser.



Έρχονται τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sennheiser.
2020/01/14, [δ.τ.]

Δύο νέα ακουστικά της Sennheiser, το HD 350BT και το HD 450BT, μοντέλα τα οποία στοχεύουν στον απαιτητικό χρήστη ο οποίος βρίσκεται συχνά έξω από το σπίτι, αναμένονται άμεσα στην ελληνική αγορά.
Με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία τα δύο ακουστικά είναι παρόμοια σε όλα τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους, διαφοροποιούνται ωστόσο ως προς την ενσωμάτωση ενεργού συστήματος καταστολής εξωτερικών θορύβων στο, ακριβότερο, HD 450BT.
Και τα δύο μοντέλα βασίζονται στην τεχνολογία Bluetooth v5.0 για την ασύρματη σύνδεσή τους με την πηγή και υποστηρίζουν codecs SBC, AAC, AptX και AptX Low Latency, φορτίζονται μέσω καλωδίου USB-C και έχουν αυτονομία που μπορεί να φτάσει τις 30 ώρες. Τα ακουστικά έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για τις τηλεφωνικές κλίσεις και ο χρήστης διευκολύνεται στην διαχείριση τους με ενσωματωμένα πλήκτρα.
Τα ακουστικά είναι κλειστού τύπου, με απόκριση συχνότητας 18Hz-22kHz, μέγιστη ακουστική πίεση 108dB SPL και έχουν βάρος 238gr. Συνοδεύονται από προστατευτική θήκη.
Και τα δύο μοντέλα αναμένεται να είναι διαθέσιμα μέσα στον Φεβρουάριο, σε δύο χρώματα (λευκό και μαύρο) με τιμές €99,- (HD 350BT) και €179,- (HD 450BT).

info: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, http://www.nakas.gr/, http://www.sennheiser.com/