Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:΄Τρίτη, 21/07/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Taga Harmony HTA-700B: Έφθασε στο v.3!

Taga Harmony HTA-700B: Έφθασε στο v.3!
2020/04/07, [εταιρικό website]

Ο υβριδικός ολοκληρωμένος ενισχυτής HTA-700B είναι μια από τις πιο επιτυχημένες συσκευές της Taga Harmony, επομένως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η εταιρία τον διατηρεί στην γκάμα της προσφέροντας βελτιωμένες εκδόσεις. Η τελευταία είναι η τρίτη και περιλαμβάνει μικρές, αλλά ουσιώδεις, αναβαθμίσεις.
Η βασική αρχιτεκτονική του ενισχυτή, βεβαίως, παραμένει η ίδια. Ο HTA-700B περιλαμβάνει ένα προενισχυτικό στάδιο με δύο διπλοτριόδους 12AU7 της Shuguang, ο οποίος, στην ουσία, λειτουργεί ως απομονωτής μεταξύ των εισόδων, του ρυθμιστικού στάθμης και του τελικού σταδίου. Το τελευταίο υλοποιείται από δύο κλασικά μονολιθικά ολοκληρωμένα TDA7296 τα οποία λειτουργούν σε τάξη ΑΒ και επιτρέπουν στον ενισχυτή να αποδώσει 2x26W/8Ω και 2x45W/4Ω. Η ρύθμιση της στάθμης γίνεται από ποτενσιόμετρο της Alps.
Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που δίνει η εταιρία, η νέα έκδοση του ενισχυτή χρησιμοποιεί έναν νέο δακτυλιοειδή μετασχηματιστή τροφοδοσίας ισχύος 150VA, με φίλτρο που περιλαμβάνει δύο πυκνωτές 3.300μF υψηλής ποιότητας. Οι πυκνωτές που βρίσκονται στον δρόμο του σήματος, δηλαδή στα σημεία σύζευξης του λαμπάτου κυκλώματος (στην είσοδο και στην έξοδο προς το τελικό στάδιο) και στο κύκλωμα ρύθμισης της τονικότητας είναι της Wima.
Οι δυνατότητες σύνδεσης του ενισχυτή δεν έχουν αλλάξει. Περιλαμβάνει δύο εισόδους στάθμης line, καθώς επίσης και θύρα USB (Type B/Client) και οπτική ψηφιακή είσοδο. To DAC που ενσωματώνει ο ενισχυτής βασίζεται σε ολοκληρωμένα SA9123 (για την θύρα USB) και AK4430 (για την μετατροπή d/a) και υποστηρίζει sample rates μέχρι 24/192. Υπάρχει ακόμη ενισχυτής ακουστικών με έξοδο TRS/6,35mm, δυνατότητα ασύρματου streaming μέσω Bluetooth και έξοδος προενισχυτή.

info: ATRADE, τηλ.: 211-402.9645, http://www.atrade.gr/, http://www.taga-audio.com/