Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/06/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Air Force V Premium: Μικρότερες διαστάσεις-χαμηλότερη τιμή.

Air Force V Premium: Μικρότερες διαστάσεις-χαμηλότερη τιμή.
2020/06/20 [δ.τ.]

H TechDAS παρουσίασε ένα νέο πλατό, το Air Force, το οποίο διατηρεί τις γνωστές βασικές αρχές της αλλά έχει περιορισμένες διαστάσεις και τιμή που είναι προσιτή σε περισσότερους φίλους του κορυφαίου αναλογικού ήχου. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερις βραχίονες.
Με βάση τα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρία, το Air Force V είναι το πλέον προσιτό μοντέλο της και, ενώ διατηρεί τις περιορισμένες διαστάσεις του βασικού σασί του Air Force III, περιλαμβάνει πλέον και τον κινητήρα στο εσωτερικό του. Η TechDAS, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, αναφέρει ότι στην κατασκευή του πλατό έχει ληφθεί μέριμνα ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κραδασμοί του κινητήρα.
Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, πάντως, οι θαυμαστές της TechDAS θα χαρούν να μάθουν ότι δεν έχει γίνει “οικονομία” στις υπόλοιπες τεχνολογίες. Έτσι, το Air Force V διατηρεί τον εξωτερικό συμπιεστή αέρα, ο οποίος τροφοδοτεί τόσο το αεροφερόμενο έδρανο (ώστε, στην πράξη, το πλατό να “επιπλέει” σε μια λεπτή στρώση αέρα) όσο και το σύστημα σταθεροποίησης του δίσκου στο πλατό (μέσω δημιουργίας υποπίεσης), αμφότερα χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων της εταιρίας.
Κατά τα άλλα, η αρχιτεκτονική του Air Force V είναι συμβατική, περιλαμβάνει δηλαδή έναν σύγχρονο κινητήρα, ο οποίος μεταφέρει την κίνηση σε ένα σύστημα πλατό/υποπλατό μέσω ιμάντα. Υποστηρίζονται ταχύτητες 33/45σαλ.
O πλίνθος και το πλατό του “V” είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο με τον πρώτο να ζυγίζει 11 κιλά και το δεύτερο 6.7 κιλά.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, http://www.orpheusaudio.gr/, https://techdas.jp/