Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/05/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Evo: Νέα σειρά από την Cambridge Audio, έμφαση στην combo λογική.

Evo: Νέα σειρά από την Cambridge Audio, έμφαση στην combo λογική.
2021/04/08, [δ.τ.]

Συνδυάζοντας στοιχεία από την σειρά Edge αλλά και τον ιστορικό P40, οι συσκευές της σειράς Evo κλείνουν το μάτι σε ένα κοινό που προτιμά τις ολοκληρωμένες λύσεις, περιλαμβάνοντας όλα όσα απαιτούνται για να απολαύσει κάποιος μια μεγάλη ποικιλία μέσων, αναλογικών και ψηφιακών.
Οι παρατηρητικοί θα διακρίνουν, αμέσως, την επιρροή του ρυθμιστικού στάθμης από τους ενισχυτές Edge και από τους γνώστες τις ιστορίας δεν θα διαφύγει, ασφαλώς, η ύπαρξη ξύλινων πλευρικών επιφανειών οι οποίες παραπέμπουν απευθείας στον P40 και συμπληρώνουν ένα προσεγμένο σασί από ανοδιωμένο αλουμίνιο, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Ged Martin. Για όσους θέλουν να τονίσουν μια οικολογική άποψη, οι ξύλινες πλευρές μπορούν να αντικατασταθούν με επιφάνειες από Richlite, ένα υλικό που προέρχεται από ανακύκλωση χαρτιού. Η αισθητική των Evo συμπληρώνεται από μια μεγάλη, έγχρωμη, οθόνη LCD 6,8 ιντσών όπου προβάλλονται πληροφορίες για την λειτουργία της συσκευής και τα metadata της μουσικής.
Σε περισσότερο πρακτικές λεπτομέρειες, τώρα, τα combo της Cambridge Audio βασίζονται σε στάδια ισχύος Hypex NCore και θα είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις, την Evo 150 και την Evo 75 με αντίστοιχη ισχύ εξόδου ανά κανάλι (150 και 75W). Ενσωματώνουν την πλατφόρμα StreamMagic της εταιρίας για την διαχείριση των ψηφιακών σημάτων και ολοκληρωμένα της ESS για την μετατροπή του σήματος σε αναλογικό. Οι συσκευές διαθέτουν μεγάλες δυνατότητες ασύρματου και ενσύρματου streaming υποστηρίζοντας AirPlay 2, Bluetooth και Chromecast, με τον χρήστη να έχει πρόσβαση στις συνήθεις υπηρεσίες Qobuz, Spotify Connect, Tidal Connect καθώς και σε διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Οι συσκευές είναι Roon Ready.
Από πλευράς συνδεσιμότητας, περιλαμβάνονται single ended αναλογικές και οπτικές/ομοαξονικές ψηφιακές είσοδοι, είσοδος phono (ΜΜ) καθώς και θύρα HDMI/ARC. Το πακέτο συμπληρώνεται από ασύγχρονη θύρα USB, balanced αναλογικές εισόδους και δύο ομάδες ακροδεκτών για σύνδεση ηχείων. Με την ευκαιρία, η Cambridge Audio έχει σχεδιάσει και ένα ηχείο ειδικά για την σειρά Evo, το οποίο ονομάζεται “S”. Η σειρά θα εμπλουτιστεί και με CD Transport.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://www.cambridgeaudio.com/