Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/02/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


DMS-700: Το νέο Player/Streamer της Cary Audio.

DMS-700: Το νέο Player/Streamer της Cary Audio.
2020/12/01, [δ.τ.]

Με την εταιρία να είναι γνωστή για τις, μάλλον, όχι συχνές αλλαγές μοντέλων, το νέο DMS-700 προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με προηγούμενες συσκευές και συμπληρώνει την σειρά DMS, αποτελώντας μια κορυφαία λύση στον χώρο των streamers υψηλών απαιτήσεων.
Σύμφωνα με την Cary, το DMS-700 αποτελεί έναν σπάνιο συνδυασμό μετατροπέων τεχνολογίας R2R και ψηφιακής επεξεργασίας σήματος, καθώς βασίζεται στο κορυφαίο τσιπ AK4499EQ της AKM για την μετατροπή των ψηφιακών σημάτων σε αναλογικά και σε FPGA για την ψηφιακή επεξεργασία του σήματος πριν την μετατροπή. Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα σασί με διαμερίσματα, όπου τοποθετούνται, διαχωρισμένα, το τροφοδοτικό, το ψηφιακό μέρος και το αναλογικό μέρος, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι θόρυβοι.
Η νέα συσκευή βασίζεται σε κύκλωμα χρονισμού με ταλαντωτή της Crystek και διαθέτει επτά ξεχωριστά, σταθεροποιημένα τροφοδοτικά. To user interface περιλαμβάνει μια οθόνη LCD 1600x1200dpi.
Οι δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνουν συμβατικές ψηφιακές εισόδους (ομοαξονική και οπτική), θύρα USΒ και SD Card για ανάγνωση εξωτερικών μονάδων αποθήκευσης και μέσω σύνδεσης με το οικιακό δίκτυο υπάρχει πρόσβαση σε συσκευές NAS. Το DMS-700 είναι συμβατό με Spotify Connect.

info: HiFi Power, τηλ.: 210-384.5272, http://www.hifipower.gr/, https://www.caryaudio.com/