Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/12/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Μικρός ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Chord Electronics.

Μικρός ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Chord Electronics.
2021/0/22, [εταιρικό website]

Ο Anni χαρακτηρίζεται από την Chord ως desktop ολοκληρωμένος ενισχυτής και είναι η πρώτη συσκευή του είδους για την εταιρία. Ανήκει στην σειρά Qutest, βασίζεται στην τοπολογία Ultima που έχει αναπτύξει η Chord για τα μεγάλα της μοντέλα και μπορεί να οδηγήσει ακουστικά ή desktop monitors.
Η τοπολογία Ultima επιτρέπει στον μικρό ενισχυτή να συμπληρώνει ιδανικά τις δυνατότητες του DAC της σειράς Qutest, καθώς επίσης και του προενισχυτή phono Huei, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί στο ειδικό σύστημα στήριξης QSS, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα μικρά σασί της Chord.
Ο ενισχυτής αποδίδει 10W/8Ω ανά κανάλι από ένα στάδιο εξόδου Ultima, σε τάξη ΑΒ, με δυναμικά ελεγχόμενη πόλωση και διόρθωση σφαλμάτων και είναι κατάλληλος για την οδήγηση μικρών ηχείων desktop και “οποιοδήποτε ακουστικό” όπως αναφέρει η εταιρία. Για τις εξόδους, χρησιμοποιούνται TRS 3,5 και 6,35mm (με δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης) για την σύνδεση ακουστικών, καθώς και ακροδέκτες τύπου “μπανάνα”, 4mm, για την σύνδεση των ηχείων. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του δύο εισόδους στάθμης line καθώς και δυνατότητα επιλογής του συνολικού κέρδους, για καλύτερη προσαρμογή στα φορτία.

info: Audio Design, τηλ.: 210-645.9608, https://audiodesign.com.gr/, https://www.chordelectronics.co.uk/