Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 12/04/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Dual: Φουλ επίθεση και το 2021!

Dual: Φουλ επίθεση και το 2021!
2021/03/23, [δ.τ.]

O Γερμανός κατασκευαστής από τον Μέλανα Δρυμό ανακοίνωσε τα σχέδια του για την τρέχουσα χρονιά και σε αυτά περιλαμβάνεται ένας σημαντικός αριθμός από νέα μοντέλα, νέο site καθώς και η ανακοίνωσε ότι, μέσα στο 2021, σκοπεύει να εισέλθει σε μια από τις σημαντικότερες αγορές.
Με βάση το σχετικό δελτίο τύπου, μέσα στον Απρίλιο θα πρέπει να αναμένονται τα πλατό CS 418 και CS 518, αμφότερα με οδήγηση ιμάντα. Μέσα στο καλοκαίρι η εταιρία θα βάλει στην αγορά το CS 618Q, το πρώτο της πλατό με άμεση οδήγηση (μετά το κορυφαίο, συλλεκτικό Primus Maximus. Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες θα προσφέρει λειτουργίες auto-stop και auto-lift. Μέσα στο 2021, αλλά στο δεύτερο εξάμηνο, θα πρέπει, τέλος, να αναμένονται τα CS 429 και CS 529 BT, δύο πλήρως αυτόματα πλατό, το δεύτερο με δυνατότητα streaming μέσω Bluetooth.
Σε ό,τι αφορά την εμπορική της παρουσία, η Dual ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει την εκπροσώπησή της στην Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία ως έχει (μέσω της Sintron δηλαδή) καθώς και το μοντέλο του τοπικού αντιπροσώπου ανά χώρα, ενώ είναι ήδη προσβάσιμο από το κοινό το νέο επίσημο site της εταιρίας. Μέχρι τον Δεκέμβριο, τέλος, η Dual σκοπεύει να επανέλθει “στην αγορά της Βόρειας Αμερικής”, με άλλα λόγια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, μια περιοχή του κόσμου η οποία αποτελούσε, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρία, την μεγαλύτερη αγορά της, εκτός Γερμανίας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την Dual και τα προϊόντα της, μπορείτε να απευθύνεστε στον αντιπρόσωπο της εταιρίας στην ελληνική αγορά, Ακουστική Κρήτης.

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), http://www.akoustiki-kritis.com/, https://hifi.dual.de/