Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 01/02/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το κορυφαίο in-ear της House of Marley, σηματοδοτεί δέκα χρόνια ιστορίας.

Το κορυφαίο in-ear της House of Marley, σηματοδοτεί δέκα χρόνια ιστορίας.
2020/02/18, [δ.τ.]

Τα Redemption ANC κυκλοφόρησαν μέσα στο 2020 με την ευκαιρία συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας της οποίας κύριο χαρακτηριστικό είναι η προσοχή γύρω από το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της, με έμφαση στα ανακυκλώσιμα και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, μια προσέγγιση την οποία δεν συναντούμε συχνά στον χώρο του audio, σε τέτοιο βαθμό.
Τα Redemption ANC είναι κατασκευασμένα από ξύλο μπαμπού και ανακυκλωμένη σιλικόνη, ενώ παράγωγα ξύλου και πλαστικές ίνες χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της θήκης/φορτιστή. Όπως φαίνεται και από το όνομά τους, ενσωματώνουν ενεργό σύστημα καταστολής των εξωτερικών θορύβων, αλλά η εταιρία αναφέρει ότι το tip είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει και σημαντική παθητική απομόνωση από το περιβάλλον.
Ο σχεδιασμός των ακουστικών έχει βασιστεί στην εμπειρία της εταιρίας από την κατασκευή των πρώτων ασύρματων ακουστικών της, των Liberate Air και ο σχεδιασμός της κάψας έχει γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε η κατανομή του βάρους να εξασφαλίζει σταθερότητα στην τοποθέτηση και ξεκούραστες πολύωρες ακροάσεις.