Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/05/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Όλα σε τάξη. Με το iFi iTraveller!

Όλα σε τάξη. Με το iFi iTraveller!
2021/04/23, [δ.τ.]

Με σοβαρή παράδοση στον σοβαρό φορητό ήχο, η iFi παρουσίασε ένα “προφανές” αξεσουάρ, το οποίο, πάντως, δεν βλέπουμε και πολύ συχνά. Το iTraveller είναι μια καλοσχεδιασμένη, προσεγμένη θήκη για όλα όσα χρειάζεται ο audiophile που κινείται συχνά.
Αν και η ιδέα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επαναστατική, εν τούτοις είναι σαφές ότι έχει δοθεί προσοχή στον σχεδιασμό της θήκης, με βάση τις πραγματικές ανάγκες μιας συγκεκριμένης κατηγορίας χρηστών. Σε ότι αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούνται, αυτά περιλαμβάνουν ελαστικά δικτυωτά, που συγκρατούν όλα τα αντικείμενα στις θέσεις τους, ύφασμα ανθεκτικό στην υγρασία και ανθεκτικά φερμουάρ καθώς και μαλακά χωρίσματα τα οποία βγαίνουν για να επιτρέψουν στον χρήστη να κάνει την διαρρύθμιση που τον βολεύει. Ανοίγματα, στις δύο στενές πλευρές επιτρέπουν την διέλευση καλωδίων (USB και ακουστικών), ενώ μια εξωτερική θήκη με δικτυωτή τσέπη και ελαστικούς ιμάντες ασφαλίζει το media player με τρόπο που επιτρέπει στον χρήστη να χειρίζεται την οθόνη αφής.
Οι διαστάσεις είναι, επίσης, μελετημένες ώστε η θήκη να χωράει όλα τα απαραίτητα, περιλαμβανόμενου του media player (στο εσωτερικό της, όταν δεν χρησιμοποιείται), ενός μεγάλου σε διαστάσεις DAC/Ενισχυτή ακουστικών και όλων των απαραίτητων καλωδίων. Το iTraveller είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, με τιμή €56,-

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://ifi-audio.com/