Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/11/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το μικρό μόνιτορ της JBL.




Το μικρό μόνιτορ της JBL.
2021/04/20, [δ.τ.]

Το JBL 4309 είναι ένα μικρών διαστάσεων monitor, σε μέγεθος ηχείου ραφιού, το οποίο αποτελεί εξέλιξη (σε μικρότερες διαστάσεις) του πολύ γνωστού 4349 της εταιρίας (με το δωδεκάιντσο γούφερ της JBL). Βασίζεται σε ένα σύστημα χοάνης για την απόδοση των υψηλών συχνοτήτων και σε ένα συμβατικό γούφερ για τις χαμηλές, ενώ η γενική αισθητική του είναι, σαφώς, vintage.
Το ηχείο κατασκευάστηκε στο πασίγνωστο εργαστήριο της JBL, στο Northridge της Καλιφόρνιας και είναι μια δίδρομη σχεδίαση η οποία χρησιμοποιεί μια μονάδα ίντσας 2410H-2 (compression driver) η οποία φορτίζεται από χοάνη τεχνολογίας HDI, που έχει αναπτύξει η εταιρία.
Οι μεσαίες/χαμηλές συχνότητες αποδίδονται ένα γούφερ 6,5 ιντσών με κώνο από χαρτοπολτό (το αγαπημένο υλικό της JBL) και χυτό σασί, το οποίο φορτίζεται από διπλό bass reflex.
Το φινίρισμα της καμπίνας γίνεται με φυσικό ξύλο σε δύο χρώματα, φυσικό και μαύρο. Στην πρώτη περίπτωση η καμπίνα είναι δίχρωμη, με την μπάφλα κάτω από το τουίτερ να είναι μπλε και να συνοδεύεται από ένα, επίσης, μπλε προστατευτικό. Οι ακροδέκτες σύνδεσης με τον ενισχυτή είναι επίχρυσες και προσφέρουν την δυνατότητα διπλοκαλωδίωσης.

info: All About Audio Video, τηλ.: 213-0998.206, https://aaav.gr/, https://www.jblsynthesis.com/