Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 08/02/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Lehmannaudio ανανέωσε το Black Cube.

Η Lehmannaudio ανανέωσε το Black Cube
2020/11/18 [δ.τ.]

Το Black Cube παρουσιάστηκε το 1995 και έβαλε την Lehmannaudio στον χώρο των προενισχυτών phono για ακροατές με υψηλές απαιτήσεις (και... συγκεκριμένο προϋπολογισμό!). Τώρα, με την παρουσίαση του Black Cube II, ο Γερμανός κατασκευαστής ανανεώνει μια συσκευή που -το λιγότερο- μπορεί να θεωρηθεί ως κλασική.
Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο αρχικό σχέδιο είναι, μάλλον, μικρές, απόδειξη της επιτυχημένης σχεδίασης του πρώτου μοντέλου. Σε αυτές περιλαμβάνεται νέο σασί (από το Black Cube SE II), καλύτερης ποιότητας ακροδέκτες σύνδεσης και ένα νέο φίλτρο αποκοπής χαμηλών συχνοτήτων το οποίο είναι ρυθμιζόμενο από τον χρήστη (16 επιλογές, μεταξύ 7Hz-90Hz) για την καλύτερη προσαρμογή του προενισχυτή στις ιδιαιτερότητες του πλατό.
Η εταιρία αναφέρει ότι ο “II” βασίζεται σε ένα παθητικό κύκλωμα αποέμφασης RIAA, με υλικά μεγάλης ακρίβειας, το οποίο τοποθετείται μεταξύ δύο σταδίων κέρδους. Οι δυνατότητες ρύθμισης περιλαμβάνουν τέσσερα επίπεδα κέρδους και δυνατότητα προσαρμογής του φορτίου που βλέπει η κεφαλή στην είσοδο του προενισχυτή. Το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό.

info: Aphrodite's Vision, τηλ.: 210-6813.773, http://www.aphroditesvision.com/, https://www.lehmannaudio.com/