Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/04/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο streamer από την Linn, το πρώτο με το πολυσυζητημένο Organik DAC.

Νέο κορυφαίο streamer από την Linn, το πρώτο με το πολυσυζητημένο Organik DAC.
2021/03/26, [εταιρική παρουσίαση]

Η Linn παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες, σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου, το νέο Klimax DSM, ένα κορυφαίο streamer το οποίο περιλαμβάνει τον μετατροπέα d/a Organik, τον πρώτο εξολοκλήρου σχεδιασμένο DAC από την εταιρία. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε: Υψηλές αναλύσεις, ευρεία συμβατότητα και πλήρες πακέτο συνδέσεων, σε συνδυασμό με την γνωστή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας.
Από τα χαρακτηριστικά του Klimax DSM, αξίζει τον κόπο να προσέξει κανείς δύο. Πρώτον, τον DAC Organik που ενσωματώνει, μια μεικτή σχεδίαση που περιλαμβάνει ψηφιακή επεξεργασία σήματος μέσω FPGA και μετατροπή μέσω ενός σταδίου με διακριτά εξαρτήματα. Δεύτερον την τεχνολογία Space Optimisation η οποία προσαρμόζει την απόδοση της συσκευής στα ηχεία που χρησιμοποιούνται, στην θέση τους στον χώρο και στην ακουστική χώρου.
Πέρα από τα παραπάνω, η νέα συσκευή είναι, στην ουσία, ένας πλήρης προενισχυτής, ο οποίος συνδυάζεται με network player, αναλογικές και ψηφιακές εισόδους (μια από τις οποίες μπορεί να ρυθμιστεί και να γίνει ψηφιακή έξοδος), θύρα USB-B και single ended/balanced αναλογικές εξόδους, ενώ υπάρχει και έκδοση AV η οποία περιλαμβάνει και θύρα HDMI/e-ARC.
Το Klimax DSM είναι συμβατό με αρχεία FLAC, Apple Lossless, WAV, DSD (64/128/256), MP3, WMA (εκτός από τα lossless), AIFF, AAC και OGG, με sample rates μέχρι 24/384 και, επίσης, υποστηρίζει τις υπηρεσίες streaming Tidal, Qobuz, Spotify Connect, TuneIn και Calm Radio services. καθώς επίσης και Airplay/Roon.