Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 25/01/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Krane: Ο νέος βραχίονας της Linn.

Krane: Ο νέος βραχίονας της Linn.
2020/11/12, [δ.τ.]

Είχε ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο αλλά άρχισε να διατίθεται λίγο αργότερα, προς το τέλος της περασμένης χρονιάς. Ο λόγος για τον Krane, τον νέο βραχίονα της Linn ο οποίος είναι σχεδιασμένος για το LP12 Majik.
Η εταιρία αναφέρει ότι ο νέος βραχίονας είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να βελτιστοποιεί τις δυνατότητες του εισαγωγικού πλατό της και σε συνδυασμό με το νέο έδρανο Karusel δημιουργεί ένα συνολικό πακέτο με λογική τιμή, αλλά απόδοση εφάμιλλη του μύθου του LP12.
Ο Krane αναπτύχθηκε με την συνεργασία της Clearaudio και η γεωμετρία του είναι συμβατή με όλες τις κεφαλές και τα αξεσουάρ της Linn που σχετίζονται με το LP12. Ο βραχίονας είναι στατικά ζυγισμένος (χρησιμοποιεί δηλαδή αντίβαρο για την εφαρμογή της δύναμης ανάγνωσης), χειροποίητος και χρησιμοποιεί καρντανική ανάρτηση, με έδρανα βολφραμίου/σαπφείρου για το κατακόρυφο επίπεδο και κεραμικά για το οριζόντιο. Το στέλεχος είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.
Ο χρήστης έχει στη διάθεση του δυνατότητα ρύθμισης του VTA (με ενσωματωμένη κλίμακα μέτρησης), του αζιμουθίου και ο βραχίονας διαθέτει το κλασικό ρυθμιζόμενο headshell που έχουμε συνηθίσει από την Clearaudio, μια σχεδίαση που διευκολύνει την ρύθμιση της υπερκρέμασης και της γωνίας εκτροπής και συνδυάζεται με την δυνατότητα στήριξης τριών σημείων των κεφαλών της Linn (όπως είναι η Adikt).