Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/12/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Ολλανδική Ludic στην Ελλάδα.

Η Ολλανδική Ludic στην Ελλάδα.
2021/12/08, [δ.τ.]

Η Ludic είναι μια νέα σχετικώς νέα εταιρία από την Ολλανδία, με έτος ίδρυσης το 2015 και εξειδίκευση στα περιφερειακά εξαρτήματα των συστημάτων ήχου. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην οποία περιλαμβάνονται καλώδια, αξεσουάρ για συστήματα βινυλίου και φίλτρα ρεύματος. Τα προϊόντα της υποστηρίζονται τώρα στην Ελλάδα από την Ακουστική Κρήτης.
Στην περίπτωση της Ludic, είναι αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι η εταιρία φαίνεται να δίνει μεγάλη βαρύτητα στον καλό λόγο τιμής προς απόδοση, με αποτέλεσμα οι τιμές να διατηρούνται σε προσιτά επίπεδα. Για παράδειγμα, ανακοινώθηκαν πρόσφατα δύο σειρές καλωδίων, η οικονομική Hera και η μεγαλύτερη Magica, με τιμές που ξεκινούν από τα €35,- για τα interconnect της πρώτης και τα €59-, της δεύτερης, με τις τιμές για τα καλώδια ηχείων να ξεκινούν από τα €89,- (Hera) και τα €139 (Magica).
Η Ludic προσφέρει μια πλήρη σειρά εργαλείων για όσους διαθέτουν αναλογικά συστήματα, όπου περιλαμβάνονται διάφορα καθαριστικά, αντιστατικά, αντικραδασμικά και εργαλεία ρύθμισης της γεωμετρίας , ζυγοί, clamp και πλυντήριο δίσκων.
Αρκετά ενδιαφέρον βρήκαμε το πολύπριζο Heimdall Netfilter G30, ένα συνδυασμό πολύπριζου και φίλτρου τροφοδοσίας με δυνατότητα παροχής 15Α και ενσωματωμένες προστασίες από υπερβολικό ρεύμα και αιχμές τροφοδοσίας. Η συσκευή διαθέτει οκτώ συνολικά ρευματοδότες, διακόπτη on/off, φίλτρο καταστολής υψίσυχνων θορύβων και ένα αναλογικό όργανο ένδειξης της τάσης του δικτύου.
Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα της Ludic μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά, Ακουστική Κρήτης.

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), https://www.akoustiki-kritis.gr/, https://www.ludic-audio.com/