Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 07/09/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


epitome mk2: Νέα έκδοση του interconnect της mamalos cables.

epitome mk2: Νέα έκδοση του interconnect της mamalos cables.
2021/06/09, [δ.τ.]

Το epitome mk2 είναι ένα νέο σύστημα καλωδίων διασύνδεσης χαμηλού σήματος από την mamalos cables, εξέλιξη του αρχικού epitome, στο οποίο εφαρμόζεται νανοτεχνολογία και συγκεκριμένα χρησιμοποίηση ειδικών υπεραγώγιμων νανοσωλήνων άνθρακα οι οποίοι παράγονται στην Ελλάδα.
Το epitome αποτελεί βελτιωμένη έκδοση του epitome, του πρώτου καλωδίου του είδους στην Ελλάδα, καθώς και ενός από τα πρώτα παγκοσμίως με την χρησιμοποίηση αυτής της τεχνολογίας. Είναι, επίσης, το πρώτο καλώδιο στην Ελλάδα το οποίο περιλαμβάνει αγωγούς σε μορφή γέλης (τζελ) και ενσωματώνει έναν καινοτόμο αγωγό νανοτεχνολογίας σε αυτή τη μορφή, υψηλής αγωγιμότητας και μια πολύ ισχυρή θωράκιση αποτελούμενη από πλέγμα καθαρού χαλκού, εμπλουτισμένου με νανοσωλήνες άνθρακα. Το καλώδιο βασίζεται σε ομοαξονική γεωμετρία χαμηλής χωρητικής αντίστασης και διαθέτει βαριά θωρακισμένους μεταλλικούς ακροδέκτες στην κατασκευή των οποίων χρησιμοποιείται, επίσης, νανοτεχνολογία.
Το epitome mk2 διαθέτει διπλό εξωτερικό περίβλημα υψηλής αντοχής και αποτελεί, όπως και η πρώτη έκδοση, ένα προϊόν που προσπαθεί να συνδυάσει την υψηλή απόδοση σε μια κατηγορία τιμής πολύ πιο οικονομική, σε σχέση με άλλα προϊόντα της mamalos.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει η εταιρία, τo epitome παραδίδεται αφού έχει υποστεί διαδικασία break-in. Η mamalos χρησιμοποιεί μια γεννήτρια σήματος ειδικά σχεδιασμένη για αυτόν τον σκοπό. Το καλώδιο αρχικά υποβάλλεται για 24 ώρες σε κατάλληλο ηλεκτρικό πεδίο ώστε να φορτιστεί το διηλεκτρικό του και στη συνέχεια δέχεται για 48 ώρες στο εσωτερικό του ένα συνδυαστικό σήμα ευρυζωνικού θορύβου και σήματος διαμορφωμένης σάρωσης, αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.
H τιμή καταλόγου για το epitome mk2 (για αγορά online) είναι €600,- για ένα ζεύγος μήκους ενός μέτρου και παρέχεται εγγύηση τεσσάρων ετών.

info: mamalos cables, τηλ.: 694-4624.517, http://www.mamalos.com/