Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/05/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


SC-PMX802: Βαρύ ηχοσύστημα από την Panasonic…

SC-PMX802: Βαρύ ηχοσύστημα από την Panasonic…
2021/03/25, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής βασίστηκε στην τεχνογνωσία της θυγατρικής της Technics για να παρουσιάσει ένα μικρό, αλλά υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα. Όλα; Όλα. Από CD player και δέκτη FM μέχρι USB και Chromecast.
Το πνεύμα της Technics είναι εμφανές παντού. Από τα τρίδρομα ηχεία (με απόκριση που φθάνει τα 50kHz, με βάση τα χαρακτηριστικά που δίνει η εταιρία), μέχρι την καλοκατασκευασμένη κεντρική μονάδα που βασίζεται σε μεταλλικό σασί αλλά και με αυτά που υπάρχουν στο εσωτερικό της συσκευής. Εδώ, περιλαμβάνεται ένα ενισχυτής JENO Engine της Technics και ένα ψηφιακό front-end το οποίο μπορεί να διαχειριστεί σήματα υψηλής ανάλυσης και να πραγματοποιήσει upsampling των CD, των αρχείων MP3 και των streams μέσω Bluetooth με τον αλγόριθμο Re-Master της εταιρίας.
Από πλευράς δυνατοτήτων, το SC-PMX802 περιλαμβάνει CD player, ραδιοφωνικούς δέκτες FM/DAB, media player που “βλέπει” εξωτερικά μέσα αποθήκευσης καθώς και δυνατότητες ασύρματου streaming μέσω Chromecast, AirPlay2 και Bluetooth. Ο χρήστης έχει, επίσης, στην διάθεσή του αναλογική και ψηφιακή οπτική είσοδο, ενώ υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης με το οικιακό δίκτυο.

info: Intertech, τηλ.: 210-969.2300, https://www.intertech.gr/, https://www.panasonic.com/gr/