Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/11/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Shanling στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της Shanling στην ελληνική αγορά.
2021/11/20, [δ.τ.]

Μια από τις παλαιότερες εταιρίες συσκευών ήχου από την Κίνα, η Shanling, με αρκετές ενδιαφέρουσες συσκευές στο ενεργητικό της, μπήκε προσφάτως στην ελληνική αγορά, υποστηριζόμενη από την Audio Soul Ultra.
Οι περισσότεροι πιθανώς αναγνωρίζουν την Shanling από το CD player CD-T1500, μια πραγματικά ενδιαφέρουσα κατασκευή που εμφανίστηκε το 2006, βασισμένη σε ψηφιακά κυκλώματα της Burr Brown, στο τρανσπόρτ CDM-12 Pro 2 της Philips, αναλογικό στάδιο με λυχνίες και αισθητική που ξεχώριζε.
Από την εποχή εκείνη, βεβαίως, πολλά έχουν αλλάξει και η στρατηγική της εταιρίας έχει προσανατολιστεί στο streaming και στον φορητό ήχο υψηλού επιπέδου. Ο κατάλογος προϊόντων της εταιρίας περιλαμβάνει ένα Streamer/DAC με ενισχυτή ακουστικών (EM5), ένα Streamer/Combo, με ενισχυτή για την οδήγηση ηχείων (EA5), αμφότερα για επιτραπέζια χρήση, δύο φορητά DAC/Ενισχυτές ακουστικών (UA1, UA2), ένα ηχείο βάσης/ραφιού με τουίτερ AMT (JET1) καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από φορητά media players, ασύρματα ακουστικά και συσκευές Bluetooth.
Αυτή την στιγμή, είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά το EM5, τα UA1 και UA2, οι ενισχυτές Bluetooth UP4 και UP5 (με DAC της ESS), πέντε φορητά media players, από το κορυφαίο M6 Pro μέχρι το οικονομικό M0, καθώς και ακουστικά, μεταξύ των οποίων το κορυφαίο ME700 με διαφράγματα επικαλυμμένα από Τιτάνιο και “υβριδικό” καλώδιο με επιστρώσεις χρυσού και αργύρου.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Shanling μπορείτε να πάρετε από την αντιπροσωπεία της εταιρίας στην ελληνική αγορά, Audio Soul Ultra.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://en.shanling.com/